• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić demantovao glasine: Ne povlačim kandidaturu za gradonačelnika Gradiške

Autor Nikolina Damjanić

Radislav Dončić, narodni poslanik i član Predsjedništva Narodnog fronta demantovao je glasine da će povući kandidaturu za gradonačelnika Gradiške na predstojećim Lokalnim izborima.

 Radislav Dončić, PDP Izvor: Mondo - Slaven Petković

„Do mene već danima dopiru glasine da ću odustati od kandidature na Lokalnim izborima 2024. za poziciju gradonačelnika grada Gradiška, u korist navodno nezavisnog kandidata gospodina Željka Sladojevića. Vezano za gore navodeno mogu samo reći da to nije istina i da neću odustati od kandidature za gradonačelnika na predstojećim izborima ni po koju cijenu“, izjavio je Dončić.

Dončić dodaje da su se na lokalnim izborima kandidovala tri kandidata za poziciju gradonačenika grada Gradiška, od čega je ispred opozicije jedan kandidat i, kako tvrdi, dva kandidata ispred aktuelne vlasti, Zoran Adžić, te Željko Sladojević, takođe iz redova SNSD-a, ali kao nezavisni kandidat.

„Međutim, to što je Željko Sladojević nezavisni kandidat to ništa ne znači jer mi nije poznato da je istupio iz redova SNSD-a. Na osnovu toga zaključujem da je Sladojević drugi kandidat vladujuće političke partije SNSD“, tvrdi Dončić.

Napominje da mu, kao jedinom kandidatu opozicije, ne pada na pamet da se povuče u bilo čiju korist, pa ni Željka Sladojevića, koji sad ima jedinstvenu priliku se ogradi od političkog djelovanja aktuelnog gradonačelnika i politike SNSD-a.

„Umjesto što pojedinci šire teorije kako ja, kao istinski i dokazani borac protiv nenarodnog režima SNSD-a, treba da se povučem, predlažem upravo suprotno: da se gospodin Željko Sladojević u cilju onemogućavanja nastavka vladavine Zorana Adžića, ogradi od trenutnog gradonačelnika i da on odustane od kandidature“, poručuje Dončić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE