Posno, ukusno i zdravo: Napravite rižoto s gljivama i bijelim lukom, mogu da ga spreme i potpuni početnici! | MONDOBA

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Provereni recepti

Posno, ukusno i zdravo: Napravite rižoto s gljivama i bijelim lukom, mogu da ga spreme i potpuni početnici!

Autor Bojana Ninković
Autor Bojana Ninković

Rižoto je uvek dobar izbor za dane posta, a ovako se sprema!

Izvor: YouTube/TheVeganCorner

Ako vam treba dobar recept za post na vodi, iskombinujte zasitne i zdrave namirnice kao što su pečurke!Ovaj recept za rižoto mogu da spreme i potpuni početnici u kuhinji, a pošto je zasitan, a neutralan, eksperimentišite i sa raznim dodacima koji će podići njegov ukus na viši nivo!

Ako postite na vodi, a želite da se zasladite, ne propustite ni posni recept za čupavce s kokosom!

Možda će vas zanimati

 Sastojci:

Dve čaše pirinča
300 grama šampinjona
3 čena bijelog luka
1 manja glavica crnog luka
Začin s povrćem
So, biber

Priprema:

U šerpi s debljim dnom izdinstajte sjeckani luk, bijeli luk i šampinjone na malo vode. Dodajte pirinač i pustite da malo krčka. Nalijte vodom da ogrezne, na dve čaše pirinča trebalo bi da vam bude dovoljno četiri čaše vode. Obilno začinite solju i biberom, kao i začinom sa sušenim povrćem. Kada pirinač smekša, što je u zavisnosti od sorte 15 ili 20 minuta, jelo je gotovo!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop

KUHINJA