• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijedlog za današnji ručak: Pastrmka sa ruzmarinom

Autor Dragana Božić

Donosimo vam recept za pastrmku sa ruzmarinom.

 grilled-trout-with-lemon-and-rosemary-2021-08-26-17-15-08-utc.jpg Izvor: Envato

Potrebno je: 

4 pastrmke

1 glavica bijelog luka

1 čaša bijelog vina

nekoliko grančica ruzmarina

5 kašika maslinovog ulja

so

Priprema:

Pastrmke očistite i posolite. U zdjelu isjeckajte bijeli luk, dodajte malo soli, suvog začina, ruzmarin, ulje i vino. Ovom smjesom prelijte ribu spolja i iznutra, stavite je u pleh i pecite oko pola sata na 180 stepeni.

Prijatno!

(Mondo)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop