• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako se pravi tijesto za američke palačinke

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Iako kod nas "dominiraju" obične palačinke nije loše povremeno promijeniti recept kako bi se probalo nešto drugo

 Recept za američke palačinke Izvor: Envato

Priprema

Posebno umutiti bJelanke sa šećerom u čvrst snIJeg, zatim dodati žumanke, onda sve tečne sastojke, pa mutiti jos malo mikserom, onda dodati brašno, prašak za pecivo, so, i mutiti još malo mikserom na najsporijoj brzini, da smJesa nema grudvice...

Tiganj mora da bude vreo, čim stavite prvu palačinku smanjite temperaturu na polovinu. Palačinku okrenuti kad počnu da izlaze balončići.

Za početnike je bolje da peku po jednu palačinku, a ko je malo spretniji, može i po tri od jednom.

Palačinke filujte po želji medom, kremom, čokoladom, jedite uz voće, kako ko voli... Prijatno!

(Recepti.com)

Povezano

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop