• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posni recept: Riblje pljeskavice

Autor mondo.rs

Odličan ručak ili večera za dane kada postite...

Pljeskavice od ribe ne zahtevaju baš mnogo truda, a posao koji će vam verovatno oduzeti najviše vremena je čišćenje ribe i odvajanje kostiju.

Sastojci:

Kilogram oslića (ili neke druge ribe, po želji)

Dve šargrepe

Dva krompira

Glavica crnog luka

Dva čena belog luka

Malo peršuna

Kašika suvog začina

Malo mlevene paprike

Malo bibera

Brašno (po potrebi)

Ulje za prženje

Priprema:

Oljuštite šargarepu i krompir i cele ih skuvajte u slanoj vodi. Zatim dodajte očišćenu ribu i kuvajte dok ne omekša.

Ocedite vodu, odvojite kosti ribe, pa zajedno sa povrćem sameljite na mašini za meso. Dodajte sitno iseckan crni i beli luk, biber, suvi začin, peršun, mlevenu papriku, so.

Sve sastojke dobro izmešajte, oblikujte rukama pljeskavice, uvaljajte ih u brašno i pržite na vrelom ulju.

Kako vi spremate riblje pljeskavice? Pišite nam u komentarima!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop