Domaci dzem od krusaka s bijelim vinom RECEPT

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Domaći džem od krušaka s bijelim vinom (RECEPT)

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Vrijeme je za pravljenje zimnice.

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/nitrub

Vreme je za zimnicu, ne propustite da probate ajvar bez pečenja i ljuštenja paprika, kao i marmeladu za dijabetičare.

Sastojci:

1 kg krušaka

125 ml bijelog vina

1 kg šećera

2 kašike soka od limuna

na vrh noža cimeta

Priprema:

Kruške oprati, oljuštiti i očistiti od sjemenki i peteljki. Tako pripremljene kruške isjeći na komadiće i zakuvati sa vinom. Ostaviti da se ohlade, pa pomiješati sa šećerom. Ponovo staviti da se kuva, pa dodati sok od limuna i cimet. Kad provri, kuvati još četiri minuta. Sipati odmah u sterilisane tegle i zatvoriti.

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop

KUHINJA