• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Jovanović o napuštanju alkohola i pozorišta: Popio sam i odigrao svoje

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Dragan Jovanović i njegova supruga Branka Pujić govorili su o glumčevoj karijeri i zdravstvenom stanju.

 Dragan Jovanović se zbog zdravlja odrekao pića i pozorišta Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Branka Pujić u jednom od intervjua govorila je o svom suprugu, proslavljenom glumcu Draganu Jovanoviću i njegovoj karijeri.

Otkriva da je njen suprug odbijao brojne uloge, jer se u njima nije pronalazio. Kao i da je odbio da reklamira kockarnice i alkohol:

"Dragan se nikad nije vodio novcem. Prihvatao bi da radi samo ono u šta vjeruje i što mu prija, a onda bi davao sto odsto sebe. I više od toga, išao je preko granice bola i izdržljivosti. Takav je, kad nešto želi, učiniće sve da to bude perfektno. Zato i ne treba da se buni što mu je zdravlje narušeno. Novac, moć i uticaj ga ne zanimaju, štaviše, gade mu se", započela je.

"Takav je bio i u mladosti kad smo se upoznali. Stalno mu šalju scenarije na čitanje. U rijetko kom vidi sebe. Zahvali se i odbije ponudu. Isto je učinio i sa prijedlozima da reklamira alkohol ili kockarnice i kladionice. Ali zato rado prihvata uloge u studentskim filmovima. Nudili su nam svašta, odbili smo sve. Ne pripadamo nikome, nijednoj opciji. Status nećemo mijenjati", ističe Pujićeva.

Izvor: ATA Images/Anotnio Ahel

Zdravstveno stanje je uspješno sanirao. Naučio je da živi sa povredom leđa, diskus hernijom u lumbalnom dijelu kičme, kao i sa čirom na želucu. Uz sve to, rastao se i sa alkoholom poslije decenija druženja o čemu je sada govorio. Dodao je i da je završio sa pozorištem.

"Svoju mjeru sam popio. Dosta je bilo. Sada nemam potrebu za alkoholom. Završio sam i sa pozoristem. Istrošio sam se. Odigrao sam više od 4000 predstava tokom kojih sam davao svoj kreativni, mentalni i fizički maksimum. Rastao sam se od pozorišta za sada, što ne znači da ću ga odbiti ako me nekada ponovo bude zaprosilo. Radim lagane vježbe za leđa i pazim da ne napravim nagli pokret. Natjerao sam se da polako ulazim i izlazim iz automobila. Navikao sam se na ograničenja. Kad me zaboli, trpim i čekam da prođe. Odrekao sam se skijanja i tenisa. Ali sam zato postao veoma vješt u bilijaru. U prizemlju kuće postavili smo stolove za bilijar i stoni tenis. Ponekad se zaigram po pet-šest sati", ispričao je.

(MONDO/Gloria)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop