• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Dom omladine ima novi krov i novu scenu (FOTO)

Autor SRNA

Uz podršku Grada Banjaluka i međunarodnih partnera, rekonstruisan je krov Doma omladine u Banjaluci, za šta je izdvojeno više od 220.000 KM.

 Dom omladine krov Izvor: Grad Banjaluka/promo

Sanacija je realizovana u saradnji Grada Banjaluke, Američke agencije za međunarodni razvoj /USAID/ i Međunarodne organizacije za migracije /IOM/.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić je nakon obilaska Doma u izjavi novinarima naglasio je da je sanacijom krova na Domu omladine riješen građevinski problem na ovom objektu, ali i dobijen novi prostor za održavanje raznih kulturnih, edukativnih i zabavnih sadržaja.

On je rekao da gradska administracija nastoji da se prostor Doma omladine oživi i time unaprijedi i obogati društveni i kulturni život grada, što je i jedan od fokusa platforme "Banjaluka ljudskog lica".

Izvor: Grad Banjaluka/promo

"Dom omladine je, kroz aktiviranje projekata za djecu, mlade, starije i osobe sa invaliditetom, koji su realizovani u saradnji sa nevladinim organizacijama, dobio niz novih sadržaja, a sanacijom krova dobili smo i nove prostore gdje se oni mogu organizovati", rekao je Radojičić.

Izvršni direktor Instituta "Perpetum mobile" Ilija Trninić rekao je da su oni jedna od brojnih organizacija civilnog sektora koja u okviru platforme "Banjaluka ljudskog lica" realizuje svoje programe u prostorijama Doma omladine.

On je naglasio da je sanacija ovog prostora jako značajna jer se dugoročno dobio kapacitet za provođenje raznih aktivnosti organizacija civilnog društva.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop