• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tasovac: Filharmonija je muzička reprezentacija Srbije, pripada i Republici Srpskoj

Autor SRNA

Beogradska filharmonija, kao najbolji orkestar u Srbiji, pripada koliko Beogradu - toliko i Republici Srpskoj, koliko bilo kom gradu u Srbiji - toliko i bilo kom gradu u Republici Srpskoj, jer naša publika se nalazi apsolutno svuda, kaže Tasovac.

 Tasovac: Filharmonija je muzička reprezentacija Srbije, pripada i Republici Srpskoj Izvor: Mondo - Petar Stojanović

Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac posljednjeg dana manifestacije "Dani Srpske u Srbiji" ocijenio je "da je Beogradska filharmonija muzička reprezentacija Srbije."

"I kao što ste navija za reprezentaciju Srbije svuda, tako se navija i za Filharmoniju, ili kako mi volimo da kažemo – muzika se sluša, Beogradska filharmonija se voli", rekao je Tasovac.

On je istakao da članovima Beogradske filharmonije svaka saradnja sa Republikom Srpskom predstavlja ogromno zadovoljstvo, jer imaju osjećaj da dolaze kući, kod svojih.

Tasovac je izrazio nadu da će kada prođe "čitava ova korona, koja nije samo muzička", Filharmonija dati potpuno novu dinamiku i potpuno novi kvalitet u komunikaciji sa publikom.

"A, dok to ne prođe, Beogradska filharmonija je započela nešto što je muzička revolucija u redefinisanju koncertnog prostora", rekao je Tasovac.

On je naveo da Beogradska filharmonija, zbog malog broja ljudi koji mogu da ih slušaju na koncertima, sve svoje koncerte snima, a zatim sa partnerima koji su svi vodeće kompanije u svojim oblastima, emituje snimke svoje muzike u njihovim prostorima.

"Čini mi se da je možda sada idealan trenutak da se i različite institucije iz Republike Srpske priključe tom projektu `Muzika svuda` i da se, dok ne prođe ova gužva, na taj način družimo", zaključio je Tasovac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop