• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslastica za ljubitelje dvotočkaša: Na Moto Festu 2023 i Moto sajam

Autor Nikolina Damjanić

I ove godine 25/26/27 maj na tvrđavi Kastel, rezervisani su za još jednu odličnu zabavu za sve ljubitelje dvotočkaša, ali i one koji žele da uživaju u odličnoj atmosferi i bogatom programu koji nas tokom tri dana očekuje u Banjaluci.

 Program Moto Fest 2023 Izvor: Moto Fest

Pod ovogodišnjom parolom „old school’s back in town“, Moto klub Stršljen, koji je organizator ovog događaja, u Banjaluku donosi sjajan festivalski program, mnoštvo sadržaja, dobre energije i pozitivnog stava, koji će u grad na Vrbasu i ovoga puta privući bajkere i posjetioce iz zemlje, regije, ali i svijeta.

Organizatori su već ranije najavili i sjajan muzički program tokom tri festivalska dana, u okviru kojeg će nastupiti: Koza Mostra, Goran Bare & Majke, Kerber, Goblini, Deca Loših Muzičara, YU Grupa, Orthodox Celts, Iskaz i Let3.

I to nije sve, jer osim večernjeg očekuje nas i sjajan dnevni muzički program, u okviru kojeg će nas zabavljati: Najda - Balkan Trip, Rok Apoteka, Django & Space Cowboys i Strings. Ulaz za sve bajkere i ove godine je besplatan, a svi oni koji to nisu ulaznice za koncertni program mogu da kupe putem prodajnog sistema www.gigstix.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH.

Tokom trodnevne moto zabave na Kastelu će biti održan i Moto sajam, na kojem će svoju ponudu predstaviti najveći moto brendovi i proizvođači moto opreme. Sa nama su ove godine: Ducati, Indian Motorcycle, Polaris, Moto Guzzi, Aprilia, Yamaha, Piaggio, Can – Am, CF Moto i Custom Moto Platz.

Svoj dolazak na šesti po redu Moto Fest Banjaluka, potvrdilo je preko 500 moto klubova iz regije i Evrope i očekuje se da će nekoliko hiljada bajkera prodefilovati banjalučkim ulicama u ovogodišnjem moto defileu, koji je najavljen za subotu 27. maj.

U istom periodu banjalučani će pored brojnih dvotočkaša dočekati i četverotočkaše, ljubitelje adrenalina i brzine jer je kraj maja rezervisan i za Quad Week (25. do 28. maja). Još jedan razlog više zašto baš u ovom periodu posjetiti Banjaluku.

Sve informacije o novostima i sadržajima ovogodišnjeg „Moto Festa, Banjaluka 2023“ dostupne su na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop