• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najmodernije naočare za ljeto 2022: Bile su hit prije 20 godina

Autor Dragana Božić

Poznate dame su već pohrlile da ih kupe! Saznajte koje su najmodernije naočare za 2022

 Naočare za ljeto 2022 Izvor: Profimedia

Nakon trenda koji je apsolutno vladao na početku 21. vijeka - farmerica sa spuštenim strukom, još jedan model se vratio na velika vrata u modne tokove.

Ogromne naočare u "matriks" stilu, kakve su se nosile početkom ovog vijeka sada su doživjele veliki povratak na modnu scenu.  

Dvehiljadite donijele su dosta trendova koje bi većina rado zaboravila, a mišljenja o ovom "futurističkom" aksesoaru i dan danas su podijeljena. Početkom vijeka zvijezde poput Paris Hilton i Britni Spirs bile su među prvima koje su ponijele ovaj trend, a sada ćemo ga ponovo viđati na ulicama ali u nešto savremenijjem i izmijenjenom obliku.

I dalje je trendi da se staklo presijava, naočare su najčešće bez okvira a veličina je takva da je poželjno da prekriva pola lica. Pored ovih, izdvojili su se i modeli iskošenih i srebrnih okvira u "matriks" stilu. Velike modne kuće kao što su Balenciaga, Blumarine, Saint Laurent, Prada i druge, uvrstile su ovaj model u svoje najnovije kolekcije.

Rijaliti zvijezda i svojevrsni modni guru, posebno za mlađu ganeraciju -  Kim Kardašijan oberučke je prihvatila ovaj trend. Njena sestra Kendal Džener je takođe na listi onih koje ih favorizuju, kao i jedna od najplaćenijih manekenki današnjice Bela Hadid. 

Stilisti savjetuju da naočare nosite u kombinaciji sa ležernijom garderobom, poput majice i farmerica, baš kao što su se nosile i dvehiljaditih godina.

MONDO

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop