• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJMODERNIJI KUPAĆI ZA LJETO 2023: Ističu obline i sakrivaju nepravilnosti - evo koje boje i dizajn PREOVLADAVAJU

Autor Teodora Boškovski

Pogledajte koji kupaći kostimi su ponovo u modi za ljeto 2023!

 Najmoderniji kupaći za ljeto 2023 Izvor: Instagram/printscreen/amliy_swim

Ljeto samo što nije stiglo. Oni koji su uveliko uplatili aranžmane ili tek planiraju da otputuju na more, polako su otpočeli sa pripremama. Ne samo sa putnim nego i onim koji se tiču izgleda, nježniji pol pogotovo, a sve kako bi izgledale savršeno za ljeto.

Takođe,čak i oni koji su ove godine spriječeni da odu na more, bijeg od vrućina potražiće u blizini nekih vodenih oaza, kao što su rijeke i jezera.

One koje se bore sa viškom kilograma, pa čak i ako do sada nisu uspjele da dostignu željene dimenzije, neka ne očajavaju, ali da i dalje ne odustaju od zdrave ishrane i redovnog vježbanja.

Izvor: roe.shein.com/printscreen

Pa tako, kao što svi znamo sastavni dio leta svakako su kupaći, pogotovo oni koji mogu da vam istaknu obline, a opet sakriju neželjene dijelove viška kilograma. Ove sezone na velika vrata ponovo se vraćaju jednodelni kupaći kostimi raznih boja, dezena i materijala. Ono što je novo jeste esperimentisanje sa geometrijom. Ukršteni napred jednodelni kupaći svakako će da vam istaknu vaše poprsje, dok će nešto uži donji komadi da vam istaknu bokove i zadnjicu.

Tračice i dalje ne izlaze iz mode, a otvorena leđa dodatno će istaći vaš se*sepil. Što se tiče boja, preovladavaju nešto nježnije i pastelne nijasne, poput bež, krem i rozikaste, kao i bijele. Ukoliko na plaži želite da se osjećate udobno, a niste ljubitelj jednodijelnih kupaćih ksotima, takođe, onaj iz dva dijela, ali nešto dublja varijanta, odličan je izbor.

Pogledajte u galeriji neke od njih:

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop