• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lepota i nega: Najtraženije u 2017.

Autor mondo.rs

Svakog decembra, Google analizira podatke prikupljene tokom godine kako bi utvrdio koje reči, pitanja i fraze su ljudi najviše tražili tokom godine. Evo šta se najviše tražilo u vezi sa lepotom i negom.

Generalno, najtraženija pitanja u vezi sa lepotom reflektuju trendove koji su dominirali tokom godine. Ni ova godina nije izuzetak: najtraženija fraza je "bjuti blender" odnosno sunđer za nanošenje šminke. To i nije tako iznenađujuće, kad se samo setite koliko se o tome govorilo i koliko je svaka blogerka ili vlogerka bila oduševljena novim aplikatorom.

Ove godine su takođe u centru pažnje bile trepavice i obrve, pa su se zato na drugom mestu kao "najguglanije" našle svilene trepavice, koje ste ove godine mogli da vidite na svakoj drugoj devojci. Pomenuli smo i obrve, koje su se našle na devetom mestu liste: "pero" obrve.

Treća najtraženija fraza je bila "šminka za Noć veštica", pa zatim podizanje kapaka i šminka za maturu.

Ove godine je veoma popularna bila neutralna šminka u boji kože, a upravo to je peta najtraženija fraza koja se tiče lepote i nege.

S obzirom na to da su, prema (nametnutim) standardima lepote i dalje poželjne pune usne, ne čudi nas što su sedma najtraženija stvar proizvodi za kratkotrajno uvećavanje usana.

"Skeleton mejkap" je osma najtraženija fraza koja se tiče šminkanja i lepote, a pretpostavićemo da i to ima veze sa šminkanjem za Noć veštica.

Kao što smo rekli, na devetom mestu su obrve koje izgledaju kao pero, a na desetom mestu sjajevi za usne.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop