• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Početak Mesijevog kraja u Barseloni: Tačno u ponoć zvanično je počeo rastanak!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Od danas će svakom odigranom utakmicom biti sve bliže oproštaju. Jer rastanak kreće praktično od ponoći u večeri Nove godine!

 leo-mesi-slobodan-igrac-nova-godina-2021-1-januar Izvor: Tanjug/AP/Joan Monfort

2020. godinu smo ispratili kao godinu Roberta Levandovskog, a 2021. bismo mogli da dočekamo kao godinu Lea Mesija. I to zbog razloga koji nema direktno veze sa terenom.

Argentinski majstor odbrojavao je od 10 do 1 pred ponoć i istovremeno kada je primao čestitke za Novu godinu, primao je čestitke i za svoju "slobodu", jer od 1. januara zvanično ima mogućnost da pregovara sa bilo kojim klubom!

Možda će vas zanimati

Barselona počev od današnjeg dana zvanično počela da gubi nezadovoljnog Argentinca, koji je prošlog ljeta ostao u klubu praktično silom i mimo svoje volje, jer klub nije želio da ga pusti a on nije mogao da tek tako "izađe" iz svog ugovora.

Od danas tu stvari počinju da se mijenjaju na Mesijevo veliko zadovoljstvo i više ne postoji sumnja oko toga da li će ovo biti njegova posljednja (polu)sezona u klubu u kojem je već 20 godina.

"Čekaću da sezona bude gotova. Važno je da pokušamo da osvojimo trofeje i da nas druge stvari ne ometaju na tom putu. Ne znam šta će da se dogodi. Usredsređen sam na ono što imamo pred sobom u narednih šet mjeseci. Ne bi bilo u redu da vam kažem šta planiram da uradim poslije toga, jer čak ni sam ne znam. Hajde da sačekamo i vidimo, pa ću na ljeto odlučiti", rekao je Argentinac uoči Nove godine.

Iako je govorio sa očiglednom rezervom, djeluje izvjesnim da od danas počinje prva epizoda kraja priče o Mesiju i Barseloni.

Šta mislite, u kojem klubu će nastaviti karijeru?

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC