• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treći uzastopni poraz Barselone: Katalonci se raspali pred Trinkijerijevim očima! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sjajna partija Bajerna za veliku pobedu nad Kataloncima.

 bajern-minhen-barselona-evroliga-derbi-vrh-tabele-andrea-trinkijeri Izvor: MN PRESS

Barseloni uopšte nije prijalo sve ono što se dešavalo prethodnih nedelja. PRoblemi sa Tomasom Ertelom napravili su haos u klubu koji se, naravno, odrazio i na parket.

Tako je Barselona, iako je dobro otvorila meč, lako poražena od Bajerna (90:77). To je treći poraz u nizu za ekipu Šarunas Jasikevičijusa.

Možda će vas zanimati

Španski tim je dobio prvu deonicu na gostovanju najvećem iznenađenju Evrolige, ali je u naredne tri ''nestao sa parketa''. Posebno se to može reći za treći period, kada je rezultat bio čak 27:10 za nemački tim.

Dominirao je Amerikanac Boldvin koji je za domaći tim postigao čak 29 poena na ovom meču i tako istakao kandidaturu čak i za najboljeg igrača kola u elitnom takmičenju evropske košarke.

Pokušao je da mu parira Aleks Abrines sa 16 poena, ali se još jednom videlo da je Barselona bez Nikole Mirotića daleko slabiji tim. Španski internacionalac crnogorskog porekla večeras nije bio na parketu, pa su Katalonci osetili nejgov izostanak.

Barselona i Bajern dele treće mesto na tabeli, sa identičnim učinkom od 11 pobeda i šest poraza u prvih 17 kola Evrolige. U narednoj rundi Barselona će dočekati Valensiju u španskom derbiju, dok Bajern putuje u Pirej.

Tabela: CSKA 13-3, Real Madrid 12-5, Barselona 11-6, Bajern 11-6, Zenit 10-5, Žaligiris 10-7, Valensija 10-7, Olimpija 9-6, Baskonija 8-8, Olimpijakos 8-8, Efes 8-9, Makabi 7-10, Fenerbahče 7-10, Alba 6-10, Crvena zvezda 6-11, Panatinaikos 5-11, Asvel 5-11, Himki 2-15.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC