• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Liverpul nam oteo igrača! Mi ga učili, oni samo uzeli": Mitrov menadžer je baš ljut zbog bisera!

Autor Dragan Šutvić

"Nismo ga svemu naučili da ga tako uzmu!"

 "Liverpul nam oteo igrača! Mi ga učili, oni samo uzeli": Mitrov menadžer je baš ljut zbog bisera! Izvor: Tanjug/Pool via AP/Peter Cziborra

Mladi krilni napadač Harvi Eliot (17) buduća je zvijezda engleskog fudbala. Rođen je 2003 i prošao je Fulamovu omladinsku školu, nakon što ga je Kvins Park izbacio iz svoje jer je nizak.

Na Krejven kotidžu on je porastao do 170 centimetara, pokazao takav talenat da su ga 2019. htjeli i Real Madrid i Pari Sen Žermen, ali je završio u Liverpulu, za koji je debitovao istog dana kada je potpisao.

Prošlog ljeta, on je potpisao prvi profesionalni ugovor, a ove nedjelje je nezavisno tijelo u Engleskoj naredilo Liveprulu da naknadno plati Fulamu obeštećenje za taj transfer. Velikan sa Enfilda je tada potvrdio da je za Eliota platio 1,5 miliona funti, uz 2,8 miliona evra u bonusima.

S obzirom na to da je U-17 reprezentativac Engleske zaista veliki talenat, to nije veliki novac i razumljivo je što su u Fulamu jako ljuti jer bar nisu zaradili više njegovom prodajom.

"Bio sam razočaran", rekao je Fulamov menadžer Skot Parker.

Izvor: Tanjug/Pool via AP/Glyn Kirk

"To je igrač koga smo dugo razvijali u našem klubu. Kod nas je debitovao. Mi ne želimo da trošimo 20-30 miliona funti na igrače, zato nam je akademija mnogo važna. Hoćemo da razvijamo igrače, ali smo razvijali fudbalera da nam ga veliki klub uzme. Četiri miliona za igrača koga smo naučili sve... Da tako ode... To je zaista ludost", rekao je Parker.

"Harvi Eliot ima potencijal da bude igrač vrhunske klase, ali Liverpul nam ga je uzeo za minimalnu cifru", dodao je on.

Eliot je trenutno na pozajmici u Blekburnu u Čempionšipu i ove sezone je dao četiri gola na ukupno 25 odigranih utakmica. Takođe, sabrao je i devet asistencija i jasno dokazuje ono što Parker priča - da su pred njim velike stvari.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC