• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatovića je trebalo da oteramo pre četiri meseca: Nije dolazio na treninge i konferencije, radio je šta je hteo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsednik Vojvodine se oglasio povodom odluke kluba da ne produži saradnju s trenerom prvog tima.

 nenad-lalatovic-trebalo-da-ga-oteramo-pre-4-meseca-vojvodina-predsednik-samardzic-tanjga-kandidat Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović više neće biti trener Vojvodine, vodiće ekipu u još dva preostala kola, a onda će napustiti mesto šefa stručnog štaba.

Ipak, iz Novog Sada sada tvrde da je Lalatović trebalo da bude smenjen sa te pozicije dosta pre toga!

Možda će vas zanimati

Tako bar tvrdi predsednik Vojvodine Dragoljub Samardžić. On je u intervjuu za "Politiku" prvi put javno i otvoreno kritikovao odlazećeg trenera "lala". Glavna poruka Samardžića je - više nije moglo.

"Vojvodina mu nije dala otkaz, jednostavno, sam se odlučio na taj potez. Iskreno, trebalo je da ga oteramo još pre četiri meseca, kada se ozbiljno mešao u posao uprave, ljudi koji vode Vojvodinu. Ostala su još dva kola do kraja, njemu ugovor ističe 31. maja. Upravni odbor je na glasanju (5:1) odlučio da sa Lalatovićem ne produžimo saradnju i na tu priču smo stavili tačku", počeo je Samaradžić za "Politiku".

Lalatović se mesecima unazad javno žalio što se igračima duguju plate i što nemaju kome da se obrate, ali Samardžić kaže da ni trener Vojvodine nije ispunjavao sve obaveze.

"Prošle nedelje nije dolazio na treninge. Juče se nije pojavio na konferenciji za novinare. Svuda u ozbiljnom svetu bio bi drastično kažnjen za takvo ponašanje. Jer ipak je on profesionalno lice u klubu gde prima novac za svoj rad. Jednostavno, onog časa kada je saznao da razmišljamo da mu ne ponudimo saradnju radio je šta je hteo. Hvala mu za sve što je do sada uradio za Vojvodinu, ali klub od ovog leta ima nove planove."

Samardžić je u intervjuu još otkrio i da Vojvodina zaista planira da za trenera dovede Miroslava Tanjgu, bivšeg igrača i poslednjih godina asistenta Siniše Mihajlovića u Seriji A.

Navodi se da će biti pružena šansa igračima iz omladinskog pogona, kao i da se traže funkcije u klubu za nekadašnje članove kluba kao što su Milan Jovanović i Miloš Krasić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC