• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša ne može bez Zvezdinih kapitena! Novosađani već našli naslednika Lalatoviću?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Obojica su bili štoperi Zvezde sa kapitenskom trakom

 slavoljub đorđević biće novi trener vojvodine Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović se već oprostio od Vojvodine, koju napušta na kraju sezone, pominjali su se neki neočekivani klubovi kao njegovo odredište, ali ni "lale" ne sede mirno.

Prema nezvaničnim saznanjima, naime, uprava Vojvodine želi da na mesto trenera još jednog nekadašnjeg kapitena i štopera Crvene zvezde – Slavoljuba Đorđevića! On je sada trener Radnika iz Surdulice.

Možda će vas zanimati

Kako javlja 021.rs, Milan Kosanović bi ostao sportski direktor. Više o ovoj mogućnosti će se najverovatnije razgovarati na sednici Upravnog odbora koja je trebalo da se organizuje danas, ali je odložena za ponedeljak.

Jedna tačka sednice biće i predlog sportskog direktora Kosanovića o produžetku ugovora sa igračima i šefom stručnog štaba, ali i finansijska situacija novosadskog superligaša.

Lalatovićev drugi mandat u Vojvodini doneo je timu Kup Srbije, ali su ga obeležile nesuglasice sa upravom novosadskog kluba, koje su se intenzivirale proteklih meseci.

Uprava Vojvodine odlučila je da promeni pristup građenju tima, te će se u narednom periodu fokusirati na omladinsku školu, kao i na smanjenje troškova kluba. To znači da na prvom mestu neće biti "jurenje" rezultata, već će klub nastojati da izgradi tim koji bi u budućnosti bio kandidat za osvajanje trofeja i igranje u Evropi.

Radnik iz Surdulice pod vođstvom Đorđevića pruža odlične partije i jedno je od ovosezonskih iznenađenja. Trenutno je peti na tabeli, mesto ispod Vojvodine. Dobre partije tima iz Surdulice poklopile su se sa dolaskom Đorđevića u klub, koji je pre toga vodio omladinske selekcije Crvene zvezde.

Đorđević je u Crvenoj zvezdi bio trener kadeta i omladinaca u isto vreme kada je Kosanović bio asistent Vladanu Milivojeviću, tadašnjem šefu stručnog štaba beogradskog kluba.

Đorđević je isticao da je od Kosanovića dobija dragocene savete. Tokom igračke karije Đorđević je nastupao za timove iz Srbije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Ukrajine, Rusije, Austrije, Uzbekistana.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC