• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gori Španija, borba za titulu će trajati do posljednjeg minuta sezone: Suarez je heroj Atletika!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kakva nas samo završnica čeka u Primeri posljednjeg dana sezone, Atletiko preokretom uspio da ostane na prvom mjestu!

 Gori Španija, borba za titulu će trajati do posljednjeg minuta sezone: Suarez je heroj Atletika! Izvor: Profimedia

Čekaće se posljednje kolo da bismo saznali ko će biti šampion Španije za sezonu 2020/21!

Nedavno je iz trke otpala Sevilja, sada i Barselona, pa će titula završiti u Madridu. Pitanje je jasno - Atletiko ili Real?

Vrlo uzbudljivo veče je zabilježeno u Primeri ove nedjelje, pošto je trka za titulu prvaka Španije tokom samih utakmica imala nekoliko obrta i preokreta.

Atletiko Madrid je uspio da savlada Osasunu 2:1 i da se očuva na prvom mjestu na tabeli, ali tek nakon što su u jednom trenutku sa tog mjesta spali.

Razlog je bio taj što je Atletiko imao zaostatak 0:1, a Real Madrid je u tim trenucima poveo 1:0 protiv Atletik Bilbaa na "San Mamesu".

Ipak, pogodak Antea Budimira za Osasunu u 75. minutu uspio je da trgne Atletiko koji je shvatio da više nemaju šta da čekaju. Renan Lodi je u 82. minutu donio izjednačenje, a šest minuta kasnije je Luis Suarez pokazao zašto je najbolje pojačanje sezone - njegov gol donio je trijumf "jorgandžijama".

Za to vrijeme, Real je uspeo da sačuva 0:1 u Bilbau i osvoji nova tri boda, a heroj je bio Naćo Fernandez, koji je u 68. minutu bio strijelac jedinog gola na asistenciju Kazemira.

Tako je Real ostao na dva boda zaostatka u odnosu na Atletiko, dok je Barselona porazom 1:2 na svom "Nou Kampu" protiv Selte ostala bez ikakvih nada da će na čudesan način stići do trofeja.

U posljednjem kolu će Atletiko Madrid gostovati Valjadolidu, dok će Real Madrid biti domaćin Viljarealu.

Štaviše, Barselona će kako stvari stoje završiti na trećem mjestu, jer ni Lionel Mesi ne može sam da vodi ovaj tim naprijed. Mesi je u 28. minutu donio vođstvo, ali je Selta napravila preokret. Prvo je Santi Mina bio strijelac u 38. minutu, a ona i u 89. za veliki trijumf tima iz Viga.

Ostali mečevi su donijeli dramu i po pitanju opstanka, pa će tako biti zanimljivo koji timovi će na kraju morati da se presele u Segundu.

Ueska poslije poraza od Betisa 1:0 ima 33 boda, na istom bodovnom saldu je i Elće poslije pobjede 3:1 nad Kadizom, dok Valjadolid ima 31 poen (poraz 1:4 od Real Sosijedada). Eibar je posljednji sa 30 bodova, nakon što je tim Marka Dmitrovića izgubio od Valensije 4:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC