• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona mu platila 10 miliona evra za 17 minuta fudbala: Mislili da je novi Buskets, pa ga otpustili mejlom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Priča Mateusa Fernandesa u Barseloni je zaista nevjerovatna.

 mateus-fernandes-barselona-dinamo-kijev Izvor: Profimedia

Ne prestaju muke Barselone. Očajno poslovanje iz prethodnih godina gurnulo je klub na ivicu, a sada kada Lionel Mesi treba da potpiše novi ugovor klub je u velikim neprilikama. 

Možda će vas zanimati

Nova pojačanja koja su stigla ne mogu da budu registrovana, a sada će klub tužiti igrač za čijih je 17 minuta na terenu Barselona platila 10.000.000 evra!

Brazilac je stigao u klub prošlog ljeta iz Palmeirasa za 7.000.000 evra, a iz nekog razloga nije ni predstavljen kao pojačanje. Planirano je da bude dugoročna zamjena za Serhija Busketsa, a odigrao je samo 17 minuta za klub prije nego što je otpušten. 

Klub ga nije čak ni obavijestio o otkazu uživo nego su ga otpustili tako što su mu poslali mejl! Sada je on odlučio da tuži klub. 

"Zašto sam odigrao samo jednu utakmicu? Stalno sebi postavljam to pitanje i ne znam odgovor. Trener mi je rekao da neću imati puno prilika za nastup, ali da ću ih dobiti. Igrao sam samo 17 minuta. Ne znam zašto mi nije dao priliku u nekim manje bitnim utakmicama. Ne znam što se događa u trenerovoj glavi, nismo puno ni razgovarali", rekao je 23-godišnji vezista za "Mundo deportivo". 

Barselona je kao razlog za raskid ugovora navela lošu formu, slab učinak na trenizima i očajne parametre na fizičkim testiranjima. 

Zapravo je Brazilac za Barselonu igrao samo 17 minuta na meču četvrtog kola grupne faze Lige šampiona sa Dinamom iz Kijeva. Sada će klub morati da se tuži sa njim, a osim 7.000.000 evra za odštetu koliko je plaćeno Palmeirasu Brazilac je dobijao i platu, tako da su Katalonci za njegovih 17 minuta fudbala do sada platili 10.000.000 evra. 

A ako izgube tužbu, tek će morati da mu plaćaju!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC