• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki nahvalio igrače Zvezde, a jednog posebno: Boljeg od njega ne možemo nigdje da nađemo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Stanković govorio je opširno za medije pred prvi meč u sezoni protiv Vojvodine.

 Dejan-Stankovic-o-Milanu-Rodicu-Crvena-zvezda Izvor: YouTube/Zvezda TV

Crvena zvezda je osvojila "duplu krunu" u prethodnoj sezoni, igrala je proljeće u Evropi, ali navijači su uvijek gladni i ne zadovoljavaju se onime što je bilo u prošlosti - gledaju samo napred.

Možda će vas zanimati

Tako misli i Dejan Stanković koji je danas govorio pred konferenciju za medije protiv Vojvodine (petak, 20.00), a na kojoj će se vratiti publika poslije godinu dana, a svojim fudbalerima je poručio da se ne okreću na raniji period nego da počinju od nule.

"Srećni smo što kreće novo prvenstvo. Igrali smo dobar fudbal, ostvarili rezultate... Kad se tako nešto uradi stavi se tačka i krećemo od nule. To može samo da nam služi za primjer kakvi treba da budemo. Pripreme su prošle fenomenalno, svi igrači su na broju i bilo je pakleno dobro. Šteta što nije bilo i jačih utakmica, bilo je otkaza, ali smo ispunili sve što smo zamislili do sada", rekao je Stanković.

Ističe da je Vojvodina promijenila dosta, od trenera preko igrača, očekuje od Slavoljuba Đorđevića da igru postavi hrabro, ali se posebno raduje povratku publike.

"Drago mi je što će stadion biti otvoren za navijače. Prvih 15 minuta u Gracu svi smo se zbunili zbog atmosfere, što se vratio pravi pritisak sa tribina. Biće ovo sigurno veliko hvala za ove momke poslije godinu dana. Neka dođe maksimalan broj navijača koji može da uđe, da im daju aplauz jer su to zaslužili to!", naglasio je trener crveno-bijelih.

Kako su se uklopila pojačanja?

"Dragović je odlično, imao je sedam-osam dana poslije EP. Dioniju je potrebno još malo, ali sigurno će igrati protiv Vojvodine. Mi ozbiljno računamo na njega, ne bismo ga dovodili da ne računamo na njega. Gledaćemo da ga osposobimo za ono što nas očekuje. Tu je i Nenad Krstičić, brzo se adaptirao i vrlo brzo shvatio načine igre, što se tiče fizičke spreme to nikad nije bio problem", kazao je Stanković i objasnio da je baš zbog Dragovića protiv Graca igrao jedno poluvrijeme sa trojicom štopera.

"Mister" ističe i da Degenek nije precrtan nego je želio da pruži šansu i novim igračima, a posebno mu se dopada kako je na pripremama izgledao mladi Krstović.

"Nijednom nisam imao problem sa njim. Svaki trening je kao utakmica. Htio je u početku da sruši svijet sa svojom snagom, ali polako i rad na njemu - ta snaga prelazi u kvalitet, kolektiv i on je mlad igrač na koga ćemo se sigurno osloniti. Nemam primjedbe na njega. Treba da bude sa nogama na zemlji i da ne poleti, uložimo se dosta strpljenja i truda u njega, očekujemo dobre stvari od njega".

Izvor: Youtube/screenshot/Zvezda Live

Bakajoko i Falko?

"Bakajoko je dosta porastao, možemo da računamo na njega. Imao je jake pripreme u Turskoj i susreli su se sa problemima... Pipo je vanserijski igrač, a Bakajoko nevjerovatno brz. Iznenađen sam kakav je mali Stanić talenat, nije problem koliko godina imaš. Strpljenje i rad, ne treba žuriti".

Posebne pohvale imao je na račun Milana Rodića.

"Rodić kad se spremi, može dva prvenstva da iznese, ne samo jedno. Samo da nema neke problemčiće sa bolovima. Boljeg lijevog beka od Rodića ne možemo nigdje da nađemo. Rodić će odigrati šta treba da odigra, sa rupturama i povredama nikad nije posustao. Imam hiljadu posto povjerenja u njega. Možemo da rotiramo da svakome damo odmor. Imamo dvije ekipe koje su fenomenalne i uvijek možemo da odmorimo igrača kod koga vidimo zamor", zaključio je Stanković.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC