• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan prošao Slovake poslije tri minuta haosa: Drama u finišu - Crno-bijeli dobili meč i heroja među stativama!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Odličan rezultat za Partizan protiv Dunajske Strede, sada je na redu Soči!

 partizan pobijedio dunajsku stredu i u revanšu i plasirao se u treće kolo kvalifikacija  Izvor: MN PRESS

Mnogo je bilo šansi u Beogradu da Partizan pobijedi Dunajsku Stredu dosta ubjedljivije od 1:0, ali im se na kraju sve vratilo i u revanšu.

Ubjedljivija pobjeda, ali uz dosta više problema - na kraju sasvim zaslužen prolaz crno-bijelih u narednu rundu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

DUNAJSKA STREDA - PARTIZAN 0:2 (0:1)
/Pantić 20, Rikardo 80/

Možda će vas zanimati

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija trijumfom nad vicešampionom Slovačke u meču punom dramatičnih trenutaka. Bilo je stativa na obje strane, viđen je jedan prelijep pogodak, ali i penal za domaći sastav.

Na kraju je Partizan nastavio seriju mečeva bez primljenog gola koja datira još s kraja prošle sezone. Ovoga puta je upravo Aleksandar Popović, nasljednik Vladimira Stojkovića na golu "parnog valjka", bio najzaslužniji što je taj niz nesavladivosti očuvan.

Počelo je odlično po Partizan. U prvih 15-ak minuta nije bilo previše dešavanja, da bi u 20. minutu Danilo Pantić sjajnim udarcem poslije dobre asistencije Bibarsa Natha doveo crno-bijele u vođstvo.

Već tada su puleni Aleksandra Stanojevića znali da ne smiju da prime dva pogotka do kraja meča i sa takvom sigurnošću su i nastavili dalje. Do kraja poluvremena je malo falilo da bude i 0:2 na semaforu, kada je Rikardo Gomeš poslije majstorske asistencije Natha pogodio stativu.

U nastavku nešto drugačija priča. Domaći su postajali sve očajniji, golovi su im bili neophodni i u nekoliko situacija su bili jako blizu. Prvo je Šefer pretio sa 17 metara, a lopta od Saničanina odlazi malo preko prečke.

Odmah iz tog kornera koji je uslijedio upravo Šefer ostaje sam u šesnaestercu i udarcem glavom pogađa stativu, a Popović ima sreće da se ona od okvir gola vraća u polje. I tu nije bio kraj prilikama za izjednačenje.

Sve je dostiglo vrhunac kada je Saničanin nepotrebno srušio Taiva u šesnaestercu, a sudija pokazao na penal. Andrija Balić je namjestio loptu, ali hrvatski internacionalac nije mogao da savlada Aleksandra Popovića. Mladi golman crno-bijelih pokazao je da ima šta da ponudi sada kada je Vladimir Stojković napustio klub i izrastao je u heroja tima u tim trenucima.

I samo dva minuta kasnije - rasplet. Saša Zdjelar na suprotnoj strani terena uspijeva da pronađe Rikarda Gomeša u kaznenom prostoru, a ovaj ispred svog čuvara reaguje i postavlja rezultat na konačnih 2:0 za Partizan. Preostalih desetak minuta utakmice već je sve bilo jasno...

Partizan je tim koji će u 3. kolu kvalifikacija igrati protiv ruskog Sočija!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC