• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi će mrziti PSŽ! Stiže bomba - igrač kog nije mogao da kupi ni Real!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Jedan od najtalentovanijih fudbalera na svijetu biće najveća krađa prelaznog roka u Evropi.

 psž transfer eduardo kamavinba ren 30 miliona evra Izvor: MN Press/Profimedia

Planirao je Real Madrid da Eduardo Kamavinga (18) bude pojačanje narednog ljeta, kada mu istekne ugovor sa Renom i bude imao čiste papire. Ipak, djeluje da se to neće desiti, jer će PSŽ ukrasti veznog fudbalera već u narednim danima.

Bogataši iz Pariza obavili su nestvaran prelazni rok u kom su angažovali Đanluiđija Donarumu, Serhija Ramosa, Ašrafa Hakimija, Đorđina Vajnalduma i Lionela Mesija, ali im nije dosta. Spremili su 30 miliona za Kamavinginu slobodu!

Iako je Ren prethodnog ljeta želio da od prodaje mladog francuskog fudbalera zaradi oko 100 miliona evra, a po nekim pričama Real bio spreman da plati oko 60 miliona, sada će se svi kajati. Francuski klub ne može da postavlja uslove jer je mladi fudbaler u posljednjoj godini ugovora, a Madriđani ovog ljeta nisu skloni trošenju novca.

Sve će iskoristiti klub koji će zbog prelaznog roka ovog ljeta postati omražen i kod malobrojnih fudbalskih navijača koji ih nisu mrzili.

U Parizu već postoji drim-tim, a sada planiraju da Eduarda Kamavingu ukradu ispod cijene. Ponudiće 30 miliona, a Ren će vjerovatno pristati kako reprezentativca Francuske ne bi izgubio narednog ljeta.

Da stvari na relaciji Ren - Kamavinga ne funkcionišu jasno je od početka sezone. Produžetak saradnje nije opcija o kojoj fudbaler razmišlja, a klub trenutno ima luksuz da ga drži daleko od startne postave, iako je prije 19. rođendana odigrao 70 mečeva za prvi tim Rena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC