• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puklo! Otkriveno sve o "slučaju Vlahović", klub neće da ćuti: Srbin odbio najveći ugovor u istoriji - Sad je gotovo!

Autor Dragan Šutvić

Morao je da reaguje i predsjednik Fiorentine!

 fiorentina dušan vlahović odbio najveći ugovor u istoriji Izvor: Profimedia

Puklo je! Fiorentina i Dušan Vlahović neće još dugo moći da nastave zajedno.

Srbin je odbijao potpis novog ugovora, a predsjednik kluba Roko Komiso izašao je u javnost saopštenjem kojim je otkrio sve detalje!

Možda će vas zanimati

Pregovori italijanskog kluba i srpskog napadača su bili vrlo dugi, mnogo se u medijima pisalo hoće li ili neće doći do produžetka saradnje. Nakon što se predsjednik Fiorentine oglasio - jasno je da neće!

Roko Komiso više ne želi da ćuti, pa je prvi čovjek "viole" izašao pred navijače i saopštio da je Vlahović odbio odlične ponude kluba. Pisalo se već od jutros u Italiji da Juventus želi da iskoristi situaciju, a sada je ta situacija u klubu postala javna.

Komiso je saopštenje otkrio šta se sve dešavalo iza kulisa:

"Od mog dolaska u Firencu uvijek sam obećavao našim navijačima da ću biti iskren prema njima i da nikad neću davati obećanja koja ne mogu da održim. Zato bih volio da iznesem nove informacije navijačima oko teme o kojoj se mnogo priča i piše posljednjih dana. To je novi ugovor sa Dušanom Vlahovićem.

Kao što znate, Fiorentina je iznijela veoma važnu ponudu igraču, predložila mu je ugovor po kojem bi bio najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba. Naša ponuda je u nekoliko navrata povećavana da bi se prihvatili zahtjevi kako Dušana, tako i njegovog tima, ali i pored naših najvećih napora, prijedlog novog ugovora nije prihvaćen.

Izvor: Profimedia

Prethodnih nedjelja dok sam bio u Firenci lično sam se potrudio da dođemo do rješenja koje bi moglo da zadovolji i igrača i klub, ali na moju veliku žalost, naši pokušaji i svi napori nisu nagrađeni. Poslije svega ostaje za mene i Fiorentinu da prihvatimo volju igrača i njegovih saradnika i da posljedično nađemo najprihvatljivije i najadekvatnije rješenje za naredni period, da bismo nastavili ovu novu i uzbudljivu sezonu na najbolji mogući način.

U svakom slučaju, Dušan Vlahović ima ugovor koji ga vezuje za Fiorentinu još 21 mjesec i mi smo sigurni da će igrač, kao što je i do sada to činio, dati doprinos da pomogne timu u ostvarenju ciljeva, pokazujući profesionalizam po kojem se prepoznaje od dana kada je došao u Firencu, sa potpunim poštovanjem prema navijačima", poručio je Roko Komiso.

Time je postalo jasno da Vlahović neće produžiti ugovor s Fiorentinom, koji traje do ljeta 2023. godine, pa je sada samo pitanje koji će sve klubovi učiniti sve da bivšeg napadača Partizana privole u svoje redove...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC