• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mislili smo da je samo Brazil bolji od Srbije! Mitar otvorio dušu: Imali 2 šanse i dali nam 2 gola, možemo sa njima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji napadač kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo odgovarao je na pitanja FIFA o Portugalu, Rusiji, Švajcarskoj...

 aleksandar mitrović intervju fifa Izvor: MN PRESS

Aleksandar Mitrović je najbolji strijelac evropskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pošto je dao sedam golova za sada, a FIFA je tim povodom uradila veliki intervju sa njim. 

Korpulentnog Smederevca su pitali za omiljeni gol, ali i idole iz mladosti. Istakao je trojicu prema kojima je modelirao svoju igru.

Možda će vas zanimati

"Uvijek sam gledao najbolje, pogotovo na početku moje karijere. To mi je omogućilo da bolje razumijem igru. Obožavam sam da gledam Alana Širera i Didijea Drogbu, a kasnije Dijega Kostu", istakao je on. 

Postavljeno je pitanje i meča sa Portugalom i toga šta je za "orlove" značilo to što su uspjeli da se vrate u meč i remiziraju 2:2. 

"Igrali smo stvarno dobro protiv njih. Imali su dvije šanse i postigli dva gola. Ne bih rekao da smo bili bolji tim, ali smo imali bolje šanse. Poštujemo ih, oni su veliki tim sa velikim igračima, ali ta utakmica je pokazala da možemo da im se suprostavimo. Ali sada nas čekaju mečevi sa Azerbejdžanom i Luksemburgom, moramo biti u najboljoj mogućoj poziciji prije tog meča sa Portugalom", istakao je on. 

Naglasio je i da misli da je ovo najbolji tim Srbije za koji je do sada igrao!

"Svi timovi u kojima sam igrao su imali dobre igrače, ali mislim da smo ovoga puta u uzlaznoj putanji. Imamo novog selektora i igramo dobar fudbal. Postoji dobra energija oko tima i igramo zabavno i napadački. Ambiciozni smo za svaki meč, protiv koga god da igramo i uz malo sreće otići ćemo na Svjetsko prvenstvo", dodao je on. 

Prisjetio se napadač Fulama i Svjetskog prvenstva u Rusiji. 

"Ne postoji bolji osjećaj nego predstavljati svoju zemlju na velikom takmičenju. Imam neke veoma lijepe uspomene na taj turnir, ali i neke manje lijepe jer nismo otišli u drugu rundu. Stvar koja se ističe za mene je pobjeda nad Kostarikom u prvom meču. Bilo mi je drago što sam dao gol Švajcarskoj, ukupno je bilo sjajno iskustvo i nadam se da ću to opet iskusiti. I dalje imamo gorak ukus u ustima oko tog turnira, imali smo dobar tim na papiru, mislili smo da smo najbolji tim poslije Brazila u grupi, ali napravili smo mnogo grešaka i nismo imali sreće", istakao je Mitrović. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC