• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lans zove Boška Jankovića

Srpska fudbalska kolonija u Lansu uskoro bi mogla da bude povećana. Francuski klub zove Boška Jankovića.

 Lans zove Boška Jankovića  Izvor: MONDO

Francuski mediji, ali i neki drugi evropski mediji, u subotu su objavili da je Lans zainteresovan da dovede srpskog reprezentativca iz Palerma koji od dolaska na Apenine prošlog leta još nije dobio pravu priliku u Seriji A..

Janković je kao veliko pojačanje stigao u Palermo iz Majorke za osam miliona evra, ali nije se nametnuo ni bivšem treneru Stefanu Kolauntanu, ni njegovom nasledniku Frančesku Gvidolinu.

Lans, koji je prošle sezone igrao odlično u francuskoj, ove sezone posrće i trenutno se nalazi tek na 17. mestu. Doduše, u poslednja tri kola Lans je ostvario tri pobede i pokazao da se vraća u staru formu.

Janković, koji je odigrao samo deset utakmica za Palermo, od toga samo četiri počeo u prvih jedanaest, nedavno je u italijanskim medijima upozorio čelnike Palerma da želi da igra ili će otići iz sicilijanskog kluba.

"Dok je trener ekipe bio Stefano Kolantuono obrazloženje je bilo da ne mogu da igram jer sam previše sa srpskom reprezentacijom pa ne treniram redovno sa ostatkom tima. Nikada nisam razumeo taj izgovor. Gvidolin me nekoliko puta zvao telefonom i rekao mi da je problem što ne govorim dobro italijanski jezik i što me uopšte ne poznaje. Govorim italijanski i zato se nadam da ću češće dobijati priliku", rekao je tada Janković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC