• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lijepo sam mu govorio da ne ide iz Milana..." Mihajlović održao lekciju Điđu, pa novinarima: Tjerate ga da pati za sve!

Autor Dragan Šutvić

Siniša Mihajlović stao je u odbranu svog bivšeg igrača Đanluiđija Donarume.

 mihajlović o donarumi Izvor: Profimedia

Đanluiđi Donaruma je imao burno ljeto iza sebe. Osvojio je Evropsko prvenstvo, ali je "izdao" Milan odlukom da ne produži ugovor i ode u Pari Sen Žermen.

Djelovalo je da će mu uz dolaske Mesija, Vajnalduma, Ramosa i ostalih pojačanja krenuti sve kao po loju, međutim već u martu je jasno da će ova sezona za PSŽ biti košmarna. Upravo je Donaruma jedan od krivaca za to pošto je direktno uticao na eliminaciju protiv Real Madrida, pa je tako već danima tema u medijima u Italiji i Francuskoj.

Možda će vas zanimati

Tako je pred utakmicu Bolonje i Fiorentine (nedjelja, 12.30) i Siniša Mihajlović upitan da prokomentariše svog nekadašnjeg učenika kome je bio trener u Milanu i prvi ga "gurnuo u vatru".

"Ne znam da li je bio faul, to je jedna od situacija koje su u 'sivoj zoni', odnosno ostavlja se slobodna procjena sudije. Pomalo ste svi vi bili grubi prema njemu, mislim i na Italijane i Francuze. Tjerate ga da pati za sve...", kazao je Mihajlović i potom se osvrnuo na odluku Donarume da napusti Milan.

"Pričao sam sa njim i savjetovao ga da ostane, ali je odabrao da ode. Ali, da nije bilo Donarume - Italija ne bi osvojila EP. Bio je glavni igrač i dobar je momak...", poručio je Mihajlović.

Zanimljivo je da je Donaruma već sa 16 godina stao na gol Milana dok je Siniša Mihajlović bio trener u sezoni 2015/16. Odlučio je da mu pruži šansu ispred Dijega Lopeza, pa je Điđo i u narednih šest sezona bio prvi čuvar mreže - i to čak na 251 utakmici za "rosonere".

Ipak, njegov agent Mino Rajola ga je savjetovao da ode, tako da je potpisao za PSŽ u kome se sa Kejlorom Navasom bori za mjesto među stativama.

Zato je ove sezone branio na samo 18 mečeva.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC