• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA morala javno da se izvini zbog haosa u finalu Lige šampiona: Pokrenuta je istraga, sve će biti ispitano!

Autor Nikola Lalović

Finale Lige šampiona je obilježeno skandalima.

 UEFA-povodom-skandala-u-finalu-Lige-sampion Izvor: Profimedia

Finale Lige šampiona ove sezone pripalo je Real Madridu koji je savladao Liverpul, ali nažalost nije se pričalo samo o fudbalu poslije ove utakmice. Organizacija je podbacila i prvi put u istoriji finale je kasnilo.

Problemi sa kartama, ulaskom navijača i bezbjednošću na stadionu bili su brojni, a sada se UEFA zvanično oglasila i izdala saopštenje u kome se izvinjava svim akterima finala i ljubiteljima fudbala. 

"UEFA želi da se iskreno izvini svim navijačima koji su morali da budu svjedoci strašnih i stresnih događaja pred finale Lige šampiona na stadionu "Francuska" 28. maja u Parizu. Nijedan fudbalski navijač ne bi trebalo da bude izložen ovakvoj situaciji i to se nikada više neće ponoviti. Zog toga je UEFA odmah nakon meča imenovala nezavisnu komisiju koja će utvrditi nedostatke i odgovornost organizatora finala. Izvještaj će dati cijelu sliku onoga što se desilo kako na stadionu tako i oko stadiona", navodi se u saopštenju UEFA. 

Da podsjetimo, meč finala Lige šampiona kasnio je više od pola sata, a viđeni su i navijači koji su da bi ušli na stadion preskakali zaštitne ograde i upadali na meč. Sve je krenulo satima ranije kada je došlo do zastoja u jednom od prstenova gdje su se pregledale karte.

To je lančano dovelo do velikog broja zastoja u organizaciji i na kraju do skandala u kome neki navijači nisu ni ušli na finale, neki su kasnili, a sam finalni meč je pomjeren za više od 30 minuta.  

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC