• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milovanović hoće u Sampdoriju

Kapiten Crvene zvezde Dejan Milovanović želi da karijeru nastavi u italijanskoj Sampdoriji, ali za to još uvek nema dozvolu kluba.

 Milovanović hoće u Sampdoriju Izvor: MONDO

"Sve sam se dogovorio sa Sampdorijom, ali sada se pita Zvezda. Treniram kao da se ništa ne dogadja i biću član Zvezde sve dok ne dobijem dozvolu za odlazak. Verujem da će u naredna dva-tri dana sve biti poznato", izjavio je Milovanović.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", dve strane trenutno su "udaljene" oko pola miliona evra. Zvezda za Milovanovića traži tri miliona, pošto crveno-beli smatraju da njihovo "dete" ne može da košta manje od Gojka Kačara, koji je nedavno iz Vojvodine prešao u Hertu.

"Ne ulazim u te detalje, niti su mi poznati. Naravno da ne želim da odem džabe, nikad mi to nije bila namera. Zvezda mi je dala sve, ali i ja njoj. Nadam se da će se klubovi dogovoriti. Ako ne, nastavljam dalje u crveno-belom", rekao je Milovanović za "Žurnal".

Uz Dušana Bastu jedini preostali član talentovane generacije koji još uvek igra na Marakani, kaže da bi odlazak u jednu od najjačih liga Evrope i sveta predstavljao veliki izazov.

"Osvojio sam sa Zvezdom brojne trofeje. Ne kažem da nemam više motiva da igram ovde, medjutim, možda je ovo prava prilika da odem u inostranstvo. Sampdorija je klub svetle tradicije. Možda mi je baš sudjeno da odem u Italiju, jer sam tamo već postigao neke važne golove i odigrao dobre utakmice".

Milovanovića ugovor sa Zvezdom veže do leta 2009. godine, tako da bi uprkos izraženoj želji mogao da ostane u klubu do kraja sezone. Crveno-belima se ne žuri toliko da kapitena prodaju "ispod cene"...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC