• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u utorak predstavlja još jedno pojačanje! Mrkela otkrio detalje, a pričao je i o strancu-napadaču!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sportski direktor Crvene zvezde je predstavio u ponedjeljak Kingsa Kangvu kao prvo pojačanje tima u prelaznom roku, a najavio je i još jedno predstavljanje za dan kasnije.

 Mitar-Mrkela-o-pojacanjima-Zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je predstavila prvo pojačanje u ljetnjem prelaznom roku. Kings Kangva je stigao u Ljutice Bogdana i to iz Arsenala iz Tule, a tom prilikom govorio je i sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela.

On je otkrio da će Zvezda već u utorak predstaviti još jedno pojačanje, a govorio je i o eventualnom dolasku stranca napadača.

Mrkela se prvo obratio prisutnima i kratko predstavio Kangvu kao igrača koji bi trebalo da bude važno pojačanje za tim Dejana Stankovića.

"Zadovoljstvo mi je da predstavim naše prvo pojačanje u ovom prelaznom roku. Radi se o Kingsu Kangvi. On je '99 godište, igra na sredini terena. Cilj nam je bio da podmladimo i ubrzamo ekipu i Kangva je jedan od igrača koji će doprinijeti da naša ekipa u narednom periodu izgleda drugačije, bolje i modernije", počeo je Mrkela.

"Brz je igrač, dobro kontroliše igru, vrlo je dinamičan i pokretljiv. Vjerujem da će se brzo uklopiti u zahtjeve Dejana Stankovića i da ćemo od njega dobiti ono što smo tražili."

On je otkrio i da će Zvezda u utorak predstaviti Osmana Bukarija, dok pojačanje na poziciji napadača nije baš toliki prioritet.

"Dolazi nam Osman Bukari, on će danas biti u Beogradu i sutra će biti njegova promocija. Za napadača ne jurimo. Bilo nam je bitno da dovedemo igrača na mjestu 'osmice' i desnog krila. Sve ostalo imamo pokriveno i sve ostalo ćemo raditi polako", poručio je Mitar Mrkela.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC