• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predviđali mu Zlatnu loptu - danas ga niko ne želi: Bio je najskuplji tinejdžer, a u najboljim godinama je zaboravljen!

Autor Dragan Šutvić

Nekada je mnogo obećavao, a danas je Entoni Marsijal igrač sa kojim Mančester junajted nije siguran šta da radi.

 entoniju marsijalu predviđali zlatnu loptu  Izvor: Twitter/printscreen

Kada se pojavio na velikoj sceni, za njegov transfer je plaćeno 60.000.000 evra još dok je bio tinejdžer. Govorilo se da on ima potencijal da jednog dana postane najbolji fudbaler svijeta.

Ali danas je Entoni Marsijal fudbaler kojeg niko ne želi i veliko je pitanje kako će izgledati budućnost igrača Mančester junajteda!

Možda će vas zanimati

Imati veliki talenat i postati igrač svjetske klase su dve različite stvari. Da jedna ne vodi nužno ka drugoj pokazao je i Francuz koji je 2015. godine pružao sjajne partije u dresu Monaka.

Natjerao je brojne evropske velikane da se zaljube u njegov stil igre, a najuporniji je bio Mančester junajted. Platili su ga vrtoglavih 60.000.000 evra i doveli u tim Luja van Gala.

U taj ugovor bile su ubačene razne klauzule. Kako se Marsijalu predviđala velika karijera, jedan bonus je posebno privukao pažnju - Junajted bi Monaku morao da plati 10.000.000 evra ako se Francuz nađe u krugu kandidata za osvajanje Zlatne lopte!

Izvor: Profimedia

Kada je Marsijal zablistao protiv Liverpula u prvom velikom derbiju u Premijer ligi, mnogi su mislili da je to stvarno to, a čak je bilo i poređenja sa Tjerijem Anrijem. Ali kako je vrijeme prolazilo, tako je postajalo sve jasnije da Marsijal neće biti ni blizu borbe da postane najbolji igrač svijeta.

Ovaj 26-godišnjak se sada nalazi u najboljim igračkim godinama, ali i najgorem trenutku u karijeri. Zimus ga je Junajted pozajmio Sevilji gdje se nije snašao i često se povređivao. Zato je uslijedio povratak na "Old Traford".

Sada će Marsijal pokušati da se nametne novom menadžeru Eriku ten Hagu, ali pitanje je koliko će uspjeti da svoju karijeri vrati na pravi put. Sa Junajtedom ima ugovor do 2024. godine, ali kada bi neki klub želio da ga dovede ovog leta, "đavoli" bi bili spremni za pregovore.

Kada bi neko želio...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC