• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radovi na rekonstrukciji terena pri kraju: Borac se do kraja septembra vraća na Gradski stadion!

Autor Dragan Šutvić

Prema riječima potpredsjednika Banjalučana, svi radovi trebalo da se okončaju do kraja narednog mjeseca.

 borac se u septembru vraća na gradski stadion  Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Od početka sezone, Borac svoje domaće utakmice igra van Banjaluke zbog rekonstrukcije glavnog terena i zamjene travnate podloge na Gradskom stadionu.

Evropski duel sa B36 Toršavnom odradio je na stadionu "Dr Milan Jelić" u Modriči, tri premijerligaška meča odigrao na novljanskim "Mlakvama", ali bi, prema riječima potpredsjednika Borca Bogoljuba Zeljkovića, poslije septembra trebalo da se vrati na svoj teren.

Možda će vas zanimati

 "U posljednje vrijeme radovi su ubrzani i očekujemo u toku septembra da će biti završeni i da ćemo uskoro da se vratimo u Banjaluku. Mislim da je ovo jedan od najvećih projekata našeg kkluba jer trava nije promijenjena 40-50 godina. Hvala FS BiH koji je nosilac ovog projekta i siguran sam da će nove podloge da poboljšaju sam kvalitet lige i da će da pomognu ne samo Borcu, već i ostalima, da se naprave zapaženiji rezultati i u Evropi jer svi tome težimo", istakao je Zeljković, podvukavši da su se radovi, isprva, "malo razvukli".

"Bilo je tu nekih malih tehničkih problema oko ranijih izvođača radova, ali sada se sve to privodi kraju. Mislim da sada ide posljednji sloj pijeska, već je stavljen na jednu polovinu i nakon toga ide postavljanje same hibridne trave. Nakon toga, kako sam razumio izvođače, potrebno je 7-10 dana da se teren ne koristi, tako se nadam da će do kraja septembra sve da bude završeno."

Podsjetimo, u toku su radovi na stadionima u Vrapčićima, Tuzli, Banjaluci i Sarajevu (Koševo), a riječ je projektu "Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH", koji najvećim dijelom finansiraju FS BiH i Evropska fudbalska federacija.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC