• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koštao 130 miliona evra, a ponio se kao razmaženo dijete: "Čolo" ga zamijenio, a Feliks nije htio na klupu!?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte kako je Žoao Feliks privukao pažnju u "Madrilenju".

 Zoao-Feliks-zbog-izmjene-otisao-u-svlacionicu Izvor: TV Arena sport/screenshot

Real Madrid je savladao gradskog rivala Atletiko 2:1 (2:0) na gostovanju, ali rezultat ne govori dovoljno koliko je Simeoneov tim bio u podređenom položaju. Najbolja ilustracija čitave utakmice dogodila se u 62. minutu kada je "Čolo" iz igre izveo svog najskupljeg fudbalera Žoaa Feliksa, koji je po običaju bio potpuno odsječen od dešavanja, a mladi Portugalac je bijesno reagovao tako što se uputio u svlačionicu.

Kamere su ga snimile kako je pognute glave odlazio sa terena i nije želio da sjedi na klupi za rezerve, da bi se oko tri minuta kasnije vratio sa grimasom na licu koja dovoljno govori koliko je bio nezadovoljan.

Feliks je već četvrtu sezonu u Atletiko Madridu i nije se profilisao kao fudbaler od koga "sve zavisi" u igri Dijega Simeonea, odnosno mnogi smatraju da je šteta što je mladi fudbaler "zarobljen" u timu koji prije svega igra defanzivno. Zato i njegove brojke nisu onakve kakvima se Atletiko nadao kada je 2019. godine "istresao" 130 miliona evra Benfiki... Do sada je odigrao 120 mečeva za "jorgandžije" i na njima postigao samo 29 golova, a ove sezone nema nijedan kraj svog imena.

Vidjećemo kako će posljednji potez kojim je privukao pažnju na sebe uticati na njegovu dalju karijeru u Atletiku, ali teško da će i Simeone tako lako preći preko svega, pošto već dugo zna da je Feliks nezadovoljan.


Podsjetimo, Real Madrid je dobio meč golovima Rodriga i Valverdea, koji se kući vratio krvavog dresa što je zabilježila njegova partnerka, dok je susret obilježilo i rasističko ponašanje navijača Atletika. Uoči meča su vrijeđali Vinisijusa i nazivali ga majmunom, koji im se "osvetio" njegovim plesom na stadionu "Vanda Metropolitano".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC