• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveća "KRAĐA" prelaznog roka! Fotografisali ga u dresu Evertona, onda mu je zazvonio telefon... Pobjegao je kod njih!

Autor Dragan Šutvić

Može da se kaže da je Arno Danžuma "mrtav" za navijače Evertona koji mu neće oprostiti odlazak u Totenhem.

 igrač prevario everton Izvor: Profimedia

Everton je poslije slabih rezultata otpustio Franka Lamparda i odlučio je da do kraja prelaznog roka angažuje pojačanja koja će obezbijediti opstanak, a prvi izbor bio je Arno Danžuma, međutim Holanđanin ih je izigrao. Sve je već bilo dogovoreno tokom ponedjeljka pošto je Dandžuma obavio ljekarske preglede, fotografisao se u klupskoj opremi Evertona i snimio promotivni materijal za predstavljanje na društvenim mrežama, ali preostao je jedan "mali detalj" - da potpiše ugovor.

U posljednjem trenutku Dandžuma je odbio da "šarne potpis" jer ga je poslije informacija u medijima kontaktirao Totenhem. Saznali su da je u Engleskoj i da se sprema da pređe u redove Evertona, pa su mu "pustili buvu" i saznali da bi rado zaigrao kod njih i tako je došlo do neočekivanog obrta.

Danžuma je poslije poziva Totenhema, koji se bori za Ligu šampiona, sjeo u automobil i dovezao se do Londona gdje će obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovor. Ako ga možda ne nazovu Arsenal, Mančester siti, Mančester junajted...

Nezvanično, sve bi trebalo da bude završeno tokom dana, a dogovoreno je da Totenhem neće platiti ništa Viljarealu za pozajmicu napadača - osim njegove plate. Takođe, nemaju nikakvu obavezu da ga otkupe na kraju sezone, pa će biti vrlo zanimljivo vidjeti kako će se situacija razviti po njega jer Antonio Konte djeluje nezadovoljno i ne bi bilo iznenađenje da napusti Spurse u slučaju prekršenih obećanja na ljeto.

Holandski napadač (25) je inače već igrao u Engleskoj i to u dresu Bornmuta, da bi ga Viljareal doveo u ljeto 2021. godine za 25 miliona evra. Prethodne sezone dao je 16 golova, ali ove ga muče povrede, ali i forma i tek je na šest.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC