• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BINA NIJE U PRAVU, PLAKAO SAM ZBOG MIHE! Dejo Savićević: Zbog jednog me najviše srce boli za njim

Autor Haris Krhalić

Bili su Mihajlović i Savićević veliki prijatelji i nakon igračke karijeru u kojoj su zajedno nosili dres Zvezde i reprezentacije.

 Dejan Savićević o Mihajloviću Izvor: MN PRESS

Fudbalski svijet i dalje se oprašta od Siniše Mihajlovića, legendarnog srpskog asa koji je domaćem i italijanskom fudbalu ostavio veliki trag. Nakon što mu je čast ukazana u Italiji i Srbiji, od svoje zemlje dobio je Orden Karađorđeve zvijezde, a prerani odlazak teško je pao i bivšim saigračima. jedan od njih je Dejan Savićević, koji je i zaplakao zbog prijatelja.

Gostujući u emisiji "Mojih Top11", legenarni fudbaler Crvene zvezde i Milana ispričao je kada je i gdje pustio suzu zbog Siniše Mihajlovića, nakon što je nekadašnjeg fudbalera Vojvodine, Zvezde, Lacija i Intera izabrao za mjesto lijevog štopera u svom idealnom timu.

"Lijevi štoper? Miha. Za sva vremena... I ovo je stvarno velika tuga, koja se desila i ja iskreno nisam mogao da vjerujem da se neće izboriti. Ja sam mislio čak da se on u jednom momentu izliječio, kad je počeo da vodi, vidio sam da počela je i kosa i brada da mu raste ali ovo drugi put kad sam dobio informaciju da nema spasa... Da kažem, kad kaže Bina 'Za junacima se ne plače', tu se ne bih složio. I to je ono što me najviše srce boli za njiim jer je on bio čovjek. Ja znam kolicini je pomogao. Kaže Bina ne plače se, ja sam u Kataru plakao. U sobi, nije me gledao niko. Ne zbog igračkih nego zbog ljudskih kvaliteta", ispričao je Dejan Savićević.

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević bio je saigrač Siniše Mihajlovića u Crvenoj zvezdi, a zatim i njegov rival u italijanskom fudbalu gdje su obojica ostavili dubok trag. Pored toga, Savićević i Mihajlović godinama su nosili dres reprezentacije i sa njom učestvovali na dva velika takmičenja, Svjetskom prvenstvu 1998. i Evropskom prvenstvu 2000. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC