• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija je bila u totalnom raspadu, nisu imali sreće! Savićević pričao o Kataru: Protiv Kameruna nisu mogli, a onda...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dejana Savićevića je srpski tim iznenadio, a što se Hrvata tiče kaže da su ipak imali i dosta sreće.

 Dejan Savićević o nastupu Srbije na Mundijalu 2022 Izvor: MN PRESS

Nekadašnji legendarni reprezentativac Jugoslavije, osvajač Kupa evropskih šampiona sa Crvenom zvezdom, a sada već godinama prvi čovjek fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević osvrnuo se na plasman regionalnih selekcija na Mundijalu u Kataru. 

Što se tiče Srbije tiče, istakao je da ga je srpski tim neprijatno iznenadio, pogotovo ponašanje nekoliko prvotimaca koji nisu igrali protiv Kameruna. 

"Srbija nije imala sreće, fizički je bila u totalnom rasulu. Čudilo me i ponašanje četvorice-petorice igrača koji su protiv Kameruna govorili da ne mogu da igraju. Tražili su zamjenu, a četiri dana kasnije protiv Švajcarske su svi mogli. Hrvatska je, za razliku od ostalih država iz regije, napravila kult reprezentacije", rekao je Savićević u podkastu "Sportlajt". 

Što se tiče Hrvatske, pohvalio je Livakovića i Juranovića, za Gvardiola je rekao da bi "vrijedio 300.000.000 da je Englez", ali je jedan igrač nedostajao da se napravi korak ka trofeju.

"Jedan igrač me je pitao kako misli Hrvatska da u tri utakmice s dva šuta i dva gola igra finale Svjetskog prvenstva. Hrvatska je imala dobar vezni red, što se znalo i prije početka Svjetskog prvenstva, ali nedostajao joj je prvi napadač poput Mandžukića. To mi je rekao i Zvonimir Boban prije početka Svjetskog prvenstva. Petković i Livaja nisu igrači tog nivoa da mogu biti prevaga na terenu. Nedostajao im je i bočni igrač profila Rebića iz Milana", analizirao je "Genije".

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC