• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DELIJE OBRUKALE NAVIJAČE ROME USRED RIMA: O ovoj koreografiji bruji cijela Italija (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

"Akcija" navijača Zvezde u kojoj su oteli zastavu navijača Rome je itekako odjeknula, a sada smo vidjeli koreografiju navijača Lacija koja je posvećena upravo tom događaju.

 Koreografija navijača Lacija posvećena Delijama Izvor: Profimedia

Lacio je uspio da savlada Romu u derbiju Rima 1:0 golom Zakanjija iako su imali igrača manje od prvog poluvremena, a osim pobjedom svojih ljubimaca navijači "nebeskoplavih" naslađivali su se i sukobom navijača Rome i Crvene zvezde!

"Delije" su pošto su otišle u Italiju na gostovanja košarkaša Crvene zvezde u Milano i Bolonju jednoj od najvećih i najstarijih navijačkih grupa Rome "Fedajn" otele zastavu, a odan je zapalile na meču protiv Čukaričkog u Superligi Srbije uz poruku "izabrali ste pogrešno društvo". Poruka je upućena zbog prijateljstva te grupe sa "Bed Blu Bojsima", navijačima Dinama iz Zagreba. 

Zbog pale zastave "Fedajna" nastao je pravi navijački rat u Italiji, a sada su na tribinama stadiona u Rimu navijači Lacija iskoristili priliku da se narugaju svojim rivalima. Napravili su koreografiju u kome su prikazana četiri navijača Crvene zvezde koja se kriju u grmlju, a zatim trče ka tribini Rome. Pogledajte kako je to izgledalo:

Odgovorili su navijači Rome na sve provokacije porukom: "Rođeni ste za bježanje, to je jedina stvar koju ste donijeli istoriji Rima", ali je ipak ova koreografija dobila ubjedljivo najviše pažnje. 

Zbog pada zastave "Fedajna" odavno su se oglasili i navijači Napolija porukom:"Kad umre papa, postavlja se drugi, a šta kada umre sveštenik?" Razlog ovoj poruci je to što je simbol grupe "Fedajn" zapravo sveštenik. Pogedajte zastavu koju su navijači Zvezde oteli i spalili na "Marakani":

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC