• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter dobio nepristojnu ponudu pred finale Lige šampiona!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Inter iz Milana dobio je ponudu sajta za odrasle da ih reklamira od finala Lige šampiona.

 Inter dobio ponudu da reklamira sajt za odrasle Izvor: Profimedia

Već nekoliko sedmica fudbaleri Intera igraju bez glavnog sponzora na dresu. Raskinuli su saradnju sa kompanijom "DigitalBits" koja nije ispoštovala finansijski dio dogovora i duguje veliki novac "nerazurima" za reklamu na grudima, a dok traže sponzora za iduću sezonu - dobili su primamljivu ponudu za kraj sezone.

Kao što je poznato, Inter će igrati u finalu Lige šampiona 10. juna u Istanbulu protiv Mančester sitija, a ponudu je lansirao jedan veb-sajt za odrasle koji bi želio da se na taj način pozicionira među ljubiteljima fudbala. U pitanju je platforma "My Club" koja je ponudila ni manje ni više nego 100 miliona evra da se reklamira na istaknutom mjestu. Željeli bi da to sve krene od finala, a za ugovor do 2029. godine nude dakle devetocifrenu sumu.

Za sada nema najava da će Inter i prihvatiti takvu ponudu pošto se priča da bi željeli da u finalu ponesu reklamu jedne humanitarne organizacije, dok će potom od sljedeće sezone izabrati novog generalnog sponzora. Vjeruju da bi mogli da dobiju i veći novac ukoliko osvoje Ligu šampiona i tako budu najprijatnije iznenađenje u ovoj fudbalskoj godini.

Podsjetimo, nedavno je zbog sličnih razloga i Roma raskinula ugovor sa istoimenim sponzorom "DigitalBits" koji duguje ogroman novac. Za razliku od Intera, Roma ima natpis na dresu - SPQR (latinska izreka koja znači Rimski narod i Senat).

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC