• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATRENA PLAVUŠA ZAMIJENILA JEDNOG VEZISTU ATLETIKA DRUGIM: Prevario je, ona se osvetila (FOTO)

Kristina Homs uživa u životu poslije peripetija sa Rodrigom De Polom.

 Rodrige De Pol djevojka i bivša supruga Izvor: Instagram/screenshot/camihoms

Rodrige De Pol je tokom Svjetskog prvenstva ozvaničio vezu sa pjevačicom Tinom Stosel, a to je prilično naljutilo njegovu tadašnju suprugu Kamilu Homs. Prelijepa manekenka mu je poručila da "ide u pakao", tužila ga je i dobila na sudu, a uz to i naširoko pisala o tome da je jako loš otac jer poslije osvajanja Mundijala nije provodio vrijeme sa djecom već sa svojom novom djevojkom.

Nije dugo ni Kamila čekala da se ponovo skrasi, a njen izabranik je ponovo Argentinac, opet fudbaler i to bivši igrač Atletiko Madrida, kluba za koji Rodrige De Pol trenutno nastupa! 

Argentinski mediji navode da je Kamila priznala da je u vezi sa 37-godišnjim Hoseom Sosom, koji je trenutno član Estudijantesa. Ova manekenka koja je od Sose mlađa deset godina to je priznala u jednoj emisiji u domovini. Ovo je Kamila Homs:

Što se tiče De Pola, on ne krije svoju sreću sa novom izabranicom. Tokom Mundijala je javno pričao kako mu je lijepo i kako je ponovo zaljubljen.   

"Ova fotka je nastala poslije Arabije. Kad je bilo više sumnje nego izvjesnosti, uzela si prvi avion i došla ovdje, ne mareći ni za šta. Kada su mnogi pobjegli, zgrabila si me za ruku i rekla mi da nisam sam. Hvala ti što si me pratila, što si to preživjela sa mnom, što si imala snagu pred nepravdom i što si bila tu, u tišini, ali uvijek tu. Kada je ovo ludilo počelo, rekao sam ti da te neću iznevjeriti, da ću ostati do posljednjeg dana sa tobom i evo držimo riječ. Volim te", napisao je De Pol kada je ozvaničio novu vezu. Evo kako izgleda njegova sadašnja djevojka:

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC