• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FUDBALERKA (18) KOLABIRALA NA SVJETSKOM PRVENSTVU! Pobijedila kancer, postala junakinja, pa pala na treningu!

Nevjerovatna životna priča Linde Kaisedo iz Kolumbije, djevojke koja redovno pobjeđuje sve izazove u životu.

 Linda Kaisedo kolabirala na treningu Izvor: Profimedia

Na svjetskom prvenstvu fudbalerki dogodila se prava  drama - reprezentativka Kolumbije, igračica Real Madrida i junakinja pobjede u prvom kolu grupne faze Linda Kaisedo (18) kolabirala je na treningu pred okršaj njene selekcije sa Njemačkom. Kompletnu situaciju snimile su kamere, pa se jasno vidi trenutak u kojem Linda traži medicinsku pomoć.

Ona je tokom trčanja krugova oko terena osjetila da nešto nije u redu i uhvatila se za grudi. Prvo je čučnula, zatim legla na leđa, a saigračice su brzo pritrčale kada su vidjele da nešto nije u redom sa zdravljem mlade saigračice. Linda, koja je nastavila da se bavi sportom i profesionalno igra fudbal nakon što je pobijedila karcinom jajnika, ubrzo je dobila neophodnu medicinsku pomoć od timskih doktora. Sadržaj na snimku je uznemirujuć i nije preporučljiv svima:

Fudbalski savez Kolumbije saopštio je kako je Linda Kaisedo veoma umorna i da je to bio razlog za njen pad na treningu. Iako ima tek 18 godina, Linda je već više od četiri godine u profesionalnom sportu - debitovala je u rodnoj zemlji sa 14 godina, prije nego što je napravila veliku pauzu u karijeri. Dijagnostifikovan joj je karcinom, morala je da prođe šest mjeseci hemoterapije i u tim trenucima je mislila kako nikada više neće imati prilike da igra.

Međutim, vratila se na teren čim je pobijedila opasnu bolest i uspjela je da napravi veliki transfer u Evropu - početkom ove godine je pojačala Real Madrid. transfer u španski klub dokaz je da je Linda Kaisedo jedna od najtalentovanijih igračica planete, a to pokazuje i njen gol u prvoj rundi protiv Južne Koreje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC