• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alkohol i droga upropastili fudbalsku zvijezdu! Nećete ga prepoznati - "Skijalo se po kokainu"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Čuveni holandski fudbaler Endi van der Mejde je danas neprepoznatljiv.

 Endi van der Mejde neprepoznatljiv zbog alkohola i droge Izvor: Instagram/printscreen/andyvandermeijde7

Bivši holandski fudbaler Endi van der Mejde bio je tokom igračkih dana poznat po brzini i dugoj kosi, a danas izgleda potpuno neprepoznatljivo. Uskoro će proslaviti 44. rođendan i djeluje mnogo starije, na šta su uticali i veliki problemi sa kojima se suočava skoro dvije decenije. Zbog povreda i depresije završio je karijeru sa svega 30 godina, a dok je igrao u Engleskoj nesportski život je uzeo daha i do danas ga se nije riješio.

Od dolaska u Everton 2005. godine, Van der Mejde se odao alkoholu zbog stresa, priznao je i da je konzumirao kokain, dok je redovno posjećivao i striptiz klubove. Na kraju više nije izgledao kao fudbaler, pa je završio karijeru u amaterskom klubu VKE, pošto ga je PSV prije toga otpustio bez odigranog meča. Da li je nešto naučio iz toga? Pa, teško je reći...

Kažu da je donekle sredio život, ali je u međuvremenu izgubio kosu, što bi moglo da ima veze i sa nesportskim životom. Pogledajte kako danas izgleda bivši reprezentativac Holandije i vihorno krilo Ajaksa i Intera, nešto manje Evertona.

"Znao sam da pijem sedam dana sedmično, pogotovo kad sam bio u Liverpulu. Takav je to grad, alkohol teče u potocima, a ima i kokaina da možeš na njemu da skijaš. Nisam igrao, bio sam depresivan i tako je krenulo kockanje, pa posjete striptiz-klubovima... Počeo sam da pijem i šmrčem kokain. Nisam više mogao da se koncentrišem na fudbal", ispričao je Van der Mejde u jednom intervjuu, dok je poslije karijere počeo da radi i kao voditelj jedne sportske emisije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC