• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantan rastanak: Promjena trenera pred evropske mečeve!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čukarički je odlučio da raskine saradnju sa Dušanom Kerkezom.

 Čukarički raskinuo saradnju sa Dušanom Kerkezom Izvor: MN PRESS

Šokantna vijest u Superligi - Čukarički i Dušan Kerkez raskinuli su saradnju koja je počela prethodnog ljeta. Iako je izboren izlazak u Evropu, a treća pozicija u Superligi donijela je i učešće u grupnoj fazi predstojeće jeseni, tim sa Banovog brda će u istorijsku evropsku sezonu povesti neko drugi...

U izjavi za zvaničan sajt kluba Dušan Kerkez je objasnio kako je došlo do raskida saradnje nakon samo tri kola nove sezone. Na tim mečevima Čukarički je osvojio sedam bodova - pobijeđeni su Radnički iz Niša i Radnički iz Kragujevca, a zatim remizirano protiv Javora iz Ivanjice.

"Imao sam sastanak sa direktorima kluba, razgovarao sam i sa predsjednikom, u ovom trenutku je to bilo najbolje rješenje. Ovdje sam zaista proveo godinu i nešto fenomenalnih dana. Želio bih da se zahvalim predsjedniku Obradoviću, direktorima Matijaševiću, Grkiniću i Dijani Petrović-Đorđević, svim ostalim ljudima koji rade u administraciji i uopšte u klubu, naravno i igračima na prelijepoj godini. Hvala i svim ljudima koji su dolazili da gledaju i da bodre Čukarički. Ponosan sam na ono što smo uradili, ostajemo prijatelji za cijeli život i ovaj klub će u meni uvijek imati velikog navijača", istakao je Dušan Kerkez, koji je potom dodao: "Ovakve stvari se u fudbalu dešavaju. Iz sveg srca želim sreću Čukaričkom u nastavku sezone, u prvenstvu i u Evropi. Klub i ovi igači to zaslužuju. Idemo dalje, ponavljam, kao prijatelji. Nikad se ne zna, možda se i vratim ovdje jednog dana." 

Kerkez se poslije 20 godina provedenih u inostranstvu i karijere trenera koju je započeo na Kipru vratio u Srbiju i kako ističe, nije se pokajao.

"To mi je bilo potrebno, vidio sam kako stvari ovdje funkcionišu. Imao sam veliku želju da se vratim u svoju zemlju, imao sam priliku da radim u jednom od naših najboljih klubova. Bilo je lijepo, zanimljivo, bilo je uspona i padova, ali vjerujem da smo cilj ostvarili, osvojili smo treće mjesto, igrali finale Kupa Srbije. Bio sam dio te slagalice, pomogao sam koliko sam mogao. Još jednom, želim ekipi mnogo sreće."

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević zahvalio se Kerkezu na dosadašnjoj saradnji.

"Želim dosadašnjem šefu mnogo sreće u nastavku karijere. Prijatelji smo, i ostaćemo prijatelji za cijeli život. Ovo su normalne stvari i dešavaju se, naš cilj je bio da malo razmrdao ekipu pred izuzetno bitne mečeve u Super ligi i one koji nas očekuju u Evropi", kazao je Matijašević, uz veliku zahvalnost Dušanu Kerkezu za sve što je učinio za Čukarički.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC