• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NESTAO FUDBALER HRVATSKOG KLUBA! Policija pronašla njegov "porše", sumnjaju i na otmicu!?

Policija u Mađarskoj i Hrvatskoj je na nogama poslije nestanka fudbalera.

 Nestao fudbaler Gorice Izvor: YouTube/GoricaTV/Screenshot

Irački fudbaler Hamid Abdula Talal nestao je nakon što je stavio paraf na ugovor sa hrvatskim klubom Goricom, prenose mediji u regionu. Prije samo 13 dana na zvaničnom sajtu Gorice predstavljen je kao novo pojačanje, dao je intervju za klupski TV kanal, a sada ga nema nigdje. 

Prema pisanju hrvatskih medija, Hamid Abdula Talal je u subotu (19. avgusta) otišao iz Hrvatske u Budimpeštu kako bi iz svog stana donio potrebnu dokumentaciju za registraciju u novom klubu i kako bi se preselio u Veliku Goricu, međutim od tada mu se gubi svaki trag. Posljednji kontakt imao je sa svojim agentom u ponedeljak ujutru, poslije čega je kontaktirana policija u Mađarskoj koja "češlja" teren.

Ništa nije slutilo na nestanak fudbalera iz Iraka pošto je u ponedjeljak objasnio svom agentu da se pakuje i kreće u Veliku Goricu gdje će biti već za popodnevni trening, međutim na njega nije stigao. Policija iz Mađarske je u međuvremenu locirala njegov beli "porše" švedskih registarskih oznaka, ali fudbaler nije bio u njemu.

Usljed svega što se dogodilo, za sada se ne isključuje ni otmica kao mogući razlog nestanka, ali za sada nema drugih detalja koji bi pomogli policiji da reši neobičan slučaj. Što se tiče Talala, još kao mlad je izbjegao u Švedsku, čiji pasoš ima, gdje je nastupao za manje poznate klubove poput Hesleholma, Karlstada, Ulmea i tako dalje... Igrao je u Sloveniji za Tabor Sežanu i posljednji klub prije potpisa za Goricu bio mu je mađarski Zalaegerseg.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC