• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi i Novak imaju zajedničku crtu! Kada ih neko iznervira, ovako se osvete - Leo se ispovjedio poslije godinu dana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lionel Mesi je ispričao kako ga je Robert Levandovski iznervirao.

 Lionel Mesi je ispričao kako ga je Robert Levandovski iznervirao Izvor: Instagram/screenshot/djokernole

Novak Đoković i Lionel Mesi nedavno su se sreli na dodjeli "Zlatne lopte", potom zajedno i večerali, a osim što su vrhunski sportisti mnogi ne znaju da imaju još mnogo toga zajedničkog. Između ostalog, imaju i naviku da one koji ih iznerviraju - "spuste" baš onako kako im priliči... Vidjeli smo šta je Novak Đoković radio na US openu kada ga je iznervirao Ben Šelton, dok je mnogima promaklo da je i Lionel Mesi identične naravi.

Godinu dana nakon što je osvojio Svjetsko prvenstvo u Kataru, Lionel Mesi je priznao da je imao zanimljiv okršaj sa Robertom Levandovskim tokom Mundijala, odnosno imao je poseban motiv kada su se Argentina i Poljska srele u prvoj fazi Mundijala. Tada je Levandovski zažalio zbog izjave koju je dao poslije dodjele FIFA "The Best" nagrade.

O čemu se radi? Mesi je rekao da se divi Levandovskomi dodao je da je zaslužio da dobije "Zlatnu loptu" koja je inače otkazana, a potom nije glasao za Poljaka u "The Best" nagradi. Tada je Levandovski pobjesnio i rekao da bi "volio da su Mesijeve riječi bile iskrene, a ne šuplje". Iako bi mnogi očekivali da Mesi ignoriše takve stvari, izjava je došla do njega i jedva je čekao da izađe na teren protiv Poljaka.

"Zasmetale su mi njegove riječi jer sam iskreno rekao što sam osjećao. Zaboljelo me je to i bio sam ljut Zato sam ga ignorisao i stalno išao da ga driblam. Nije to smio da kaže", rekao je Mesi u jednom intervjuu, o pobjedi Argentine 2:0 golovima Mekalistera i Alvareza.

Podsjetimo, Levandovski je bio favorit za "Zlatnu loptu" 2020. godine, kada je ceremonija otkazana zbog pandemije korona virusa, dok je 2021. godine završio drugi u generalnom plasmanu iza Mesija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC