• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Milojević odmah ostao bez trojice!

Autor Dragan Šutvić

Vladan Milojević će morati da odradi pripreme bez trojice vrlo bitnih igrača Crvene zvezde!

 tri igrača crvene zvezde idu na afrički kup nacija  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će biti bez nekoliko igrača kada se Vladan Milojević vrati na kormilo tima! Razlog za to je Afrički kup nacija koji je na programu od 13. januara do 11. februara 2024. godine, a za koji je pozive dobilo nekoliko fudbalera Crvene zvezde. Crveno-bijeli prvi meč u drugom delu sezone igraju 10. februara protiv Voždovca na svom terenu, a ako neko od igrača Zvezde stigne do kraja takmičenja neće stići ni na početak Superlige, a kamoli na pripreme! 

Kup nacija se igra u OBali Slonovače, a u sastavu selekcije domaćina biće Žan Filip Kraso. Napadač rođen u Štutgartu igra za nacionalni tim svoje postojbine od 2022. godine i za sada je na devet mečeva dao tri gola. Osman Bukari je na spisku Gane, a krilni fudbaler koii je za "crne zvijezde" igrao i na Mundijalu je do sada upisao 13 meleva i tri gola za nacionalnu selekciju, od čega je jedan dao Portugalu na Svjetskom prvenstvu. 

Posljednji koji se našao na spisku je Naser Điga koji je na širem spisku kandidata za selekciju Burkine Faso. Do sada je mladi štoper imao dva nastupa za svoju domovinu, ali je prethodna tri puta pozivan u nacionalni tim i zato djeluje da mu je mjesto u timu sigurno.

Veliko je pitanje koliko izostanak Bukarija utiče na Zvezdu jer je mnogo priča o tome da će brzonogi krilni fudbaler biti prodat u zimskom prelaznom roku, ali bi Vladan Milojević mogao da odradi pripreme ekipe bez dvojice jako, jako bitnih igrača.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC