• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Natho ne mrda iz Partizana! Izraelac i u 38. godini ostaje u Humskoj

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jedan od najboljih igrača Partizana Bibars Natho stavio paraf na novi ugovor.

 Bibars Natho produzio ugovor sa Partizanom do 2025. Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Bibars Natho (36) stigao je u Partizan 2019. godine i zaljubio se u klub, tako da je danas produžio vjernost do ljeta 2025. Blizu je 200 nastupa, što će uspjeti da dostigne već ovog proljeća, a ističe da Humsku "osjeća kao svoju kuću" u kojoj se najbolje moguće osjeća. "Nadam se da ću nastaviti da pružam sreću svim navijačima i da ću pomoći klubu i saigračima da uradimo najbolje za naš klub", rekao je Natho za zvanični sajt Partizana.

"Mnogo puta sam rekao da se ovdje osjećam zaista dobro. I moja porodica - supruga i djeca se takođe osjećaju kao kod kuće. Imam taj osjećaj od prvog trenutka! Ovo je veoma lijep grad za život, ljudi su topli i prijatni i veoma smo srećni što ostajemo", dodao je nekadašnji kapiten reprezentacije Izraela koji inače ima i srpski pasoš.

Ističe da je za njega najbolji osjećaj kada igra "vječiti" derbi, a da je utakmica koja mu je ostala u pamćenju polufinale Kupa Srbije 2020. godine protiv Crvene zvezde: "To je bio zaista veliki trenutak za klub i za igrače. Najgori je kada izgubiš, a kada Partizan izgubi - to je definitivno najgori osjećaj. Kada smo bili četvrti na kraju sezone, to je za nas bila tragedija i najteži momenat do sada", poručio je Natho koji sa crno-bijelima sanja prvi naslov prvaka Srbije i nada se da će ga dočekati.

"Moja poruka navijačima je kao i uvijek do sada: Partizan je najvažniji i klub je veći od bilo koga! Ono što je dobro za klub, to treba svima da nam bude najvažnije. Želim, takođe, da im kažem da sam zahvalan za svu podršku koju pružaju i da su najbolji navijači koje sam sreo. Kada su uz nas, nezaustavljivi smo, a jedan od najljepših osjećaja je kada napune naš stadion i bodre nas. Obećavam im da ću dati svakog dana 100% i pokušati da ih učinim srećnim, da im dam mnogo pobjeda i, nadam se titulu!", naglasio je Izraelac koji kaže da još ne zna čime će se baviti po završetku igračke karijere.

I dalje ima mnogo toga da pruži, ove sezone ima učinak od sedam golova i sedam asistencija u Superligi, dok je njegova ukupna statistika u Partizanu zaista impresivna - 192 utakmice, 58 golova i 51 asistencija.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:53
Bibras Natho penal Partizan Radnik
Izvor: Arenasport 1/printscreen
Izvor: Arenasport 1/printscreen

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC