• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Severina se vraća u Partizan! Duljaj ga zvao i ubijedio, odmah će u tim crno-bijelih

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ksander Severina već od sutra na treninzima Partizana.

 Ksander Severina se vraća u Partizan Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Brzonogi fudbaler Ksander Severina vratiće se u Partizan, prenosi "Mozzart Sport". Severina je "pobjegao" iz Partizana prošlog četvrtka kada se samo nije pojavio na treningu usljed neisplaćenih bonusa njemu i njegovom agentu (ukupno 75 hiljada evra), a pregovori Igora Duljaja sa njim su urodili plodom.

Duljaj je odmah stupio u kontakt sa Severinom i uspio je da ga odobrovolji da se vrati u Beograd, tako da će se uskoro staviti na raspolaganje treneru. Prema nezvaničnim informacijama, dogovor je postignut u toku današnjeg dana i Severina bi već od sutra trebalo da bude na treninzima Partizana i neće trpjeti nikakve sankcije zbog odlaska. Štaviše, Duljaj će na njega računati već u meču protiv Železničara iz Pančeva tokom vikenda.

"Za mnoge stvari, kada je neki problem u pitanju, potreban je razgovor. Mora da se priča sa igračima. Kad sam ih dočekivao na aerodromu, pravio se cirkus ovdje, a važno je da budete u komunikaciji sa njima i poklonite im pažnju. Ne znate ako postoji neki problem, a sve može da se riješi razgovorom. Mi moramo da znamo šta se dešava sa njima. Vratili smo se sa Kipra, a ja sam juče čuo da Kastiljo živi na Teleoptiku. Ili smo neodgovorni, ili smo nesposobni", kazao je Duljaj na burnoj konferenciji za medije uoči meča sa Mladosti iz Lučana.

Severina je inače ljetos stigao u Partizan kao slobodan agent nakon što je prethodno čitavu profesionalnu karijeru proveo u Hagu. Ove sezone je odigrao ukupno 23 utakmice i na njima je zabilježio četiri gola i asistenciju, ali ne može da se kaže da je sasvim standardan kod Igora Duljaja.

(MozzartSport/MONDO - M.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC