• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Kataru poludjeli za njom, a u Hrvatskoj "zabranjena": Ivana Knol pobjesnila šta su joj uradili u domovini!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznata navijačica Ivana Knol požalila se na Instagramu.

 Osijek i Hajduk ne daju Ivani Knol da snima reklamu na njihovom stadionu Izvor: instagram.com/knolldoll/

Ivana Knol privukla je mnogo pažnje na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a već najavljuje da će napraviti spektakl i na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. Zbog njene popularnosti na društvenim mrežama, bila je pozvana i na meč Arsenala, dok je s druge strane u Hrvatskoj daleko od statusa "omiljene navijačice".

Tako se Ivana Knol požalila da je "zabranjena" na stadionima Hajduka i Osijeka koji su je odbili: "Samo želim da objasnim situaciju koja se trenutno događa. Radim na projektu u vezi sa nadolazećim Europskim prvenstvom i trebao mi je lijepi stadion u Hrvatskoj na 30 minuta snimanja projekta, bez ljudi, bez ikakvih komplikacija koje bi mogle naštetiti terenu", napisala je Hrvatica pratiocima i dodala šta se desilo kada je kontaktirala sa hrvatskim klubovima.

"Nakon što je moj tim poslao upit NK Osijeku, dobili smo negativan odgovor. Uspjeli smo doći do kontakta za Poljud, gdje smo dobili odgovor da ne promovišemo Hajduk te da ne možemo snimati tamo jer ne doprinosimo promociji Splita. Samo ne znam kako stadion u Njemačkoj pristaje na istu situaciju i smatraju da to doprinosi promociji, a recimo moja zemlja ne. Ovdje sam još jednom željela da naglasim, iako imam podršku od običnih ljudi, da uvijek postoje oni koji pokušavaju da me zaustave u mom uspjehu, ali ništa ne može da me zaustavi. Što me ne ubije, ojača me", napisala je atraktivna navijačica.

Knol, koju na Instagramu prati više od tri miliona ljudi, već je ranije najavila kako će svakako doći na Evropsko prvenstvu u Njemačku na kojem će s tribina opet bodriti hrvatsku reprezentaciju. "Vatreni" igraju protiv Španije, Albanije i Italije.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC