• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić "slomio srca" navijača Vojvodine: Nije realno da se vratim

Autor Dragan Šutvić

Dušan Tadić se ne vraća u Vojvodinu, za koju je igrao do 2010. godine.

 Dušan Tadić se ne vraća u Vojvodinu Izvor: MN PRESS

Vojvodina ima velike ambicije od dolaska predsjednika Dragoljuba Zbiljića, pa je tako nedavno iznijeta i ideja da se "vrati" kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić. Iako je Tadić rekao da je Vojvodina "jedini klub za koji može da igra u Srbiji", ipak se neće vratiti u Novi Sad.

"Nije realan povratak u Vojvodinu. Super se osjećam i očekujem da igram još nekoliko godina na top nivou. Drago mi je da Novosađani imaju bolje rezultate i da se stvara dobra priča sa predsjednikom Dragoljubom Zbiljićem, nadam se da će biti sve jači", poručio je Dušan Tadić u prvomajskom intervjuu za "Sportski žurnal", u kome je na taj način skrenuo pažnju rukovodstvu kluba da na drugom mjestu traže pojačanja.

To ne znači da ne ostaje uz njih: "Bilo bi lijepo da moj nekadašnji klub trijumfuje u drugom takmičenju, ali, objektivno, biće jako teško pošto je Crvena zvezda veliki favorit", poručio je Tadić koji je u Vojvodinu stigao davne 2003. godine iz rodne Bačke Topole, kao 15-godišnjak 

Nakon igranja za mlađe kategorije Vojvodine, on je u seniorskom timu upisao 97 takmičarskih mečeva i 27 golova, a u svojoj poslednjoj sezoni u klubu (2009/2010) izabran je u idealni tim Superlige. Uslijedili su nastupi za Groningen, Tvente, Sautempton, Ajaks i Fenerbahče, kao i čak 106 mečeva za seniorsku reprezentaciju Srbije, po čemu je rekorder nacionalnog tima i to će još uvećati na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC