• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda Spartaka oplela po Dekiju: "Stankoviću, šta si ti osvojio? Prvenstvo Srbije?!"

Dejanu Stankoviću nije prijatno kada ga proziva legenda Spartaka.

 Sergej Juran prozvao Dejana Stankovića Izvor: Ramil Sitdikov / Sputnik / Profimedia

Dejan Stanković preuzeo je ljetos Spartak iz Moskve i od starta, po reakcijama tamošnjih medija, vidjelo se da ga ne čeka "topla dobrodošlica". Njegova ekipa zauzima tek šesto mjesto u Premijer ligi Rusije i osvojila je tek pet bodova u poslednjih pet utakmica, a malo je reći da to nije popravilo njegov status...

Tako je nakon zvižduka navijača (poslije poraza od Krasnodara 3:0), legendarni fudbaler Spartaka Sergej Juran "udario" po Dejanu Stankoviću. Jasno je da mu se nimalo ne dopada njegov trenerski stil, nije ubijeđen da je napredovao od kada je preuzeo Spartak i smatra da moraju da ga smijene: "Rekao sam to više puta i ponoviću opet, zašto se naši vrhunski klubovi oslanjaju na strane trenere? Razumijem jedino ako dođu treneri koji su nešto postigli u Evropi. Šta je Stanković osvojio prije Spartaka? Prvenstvo Srbije? Za titulu se bore samo dvije ekipe - Crvena zvezda i Partizan", poručio je Juran i nastavio u istom stilu.

"Da li ste vidjeli šta mu se desilo u Italiji? Rezultati sve govore. Uz sve poštovanje za Krasnodar koji ima visoke ciljeve, Spartak nema pravo da na onakav način igra na svom stadionu".

Kritikujući taktička rješenja Dejana Stankovića, prije svega upotrebu Manfreda Ugaldea i promjenu igre sa trojicom štopera u zadnjoj liniji, postavio je pitanje dokle će Spartak da dobija "šamare" od svojih rivala. "Apsolutno je nemoguće igrati na taj način pred svojim navijačima", dodao je Juran.

Naredni meč za Spartak je 22. oktobra protiv Dinamo Mahačkale u Kupu Rusije, dok će u prvenstvu već pet dana posle toga gostovati Nižnjem Novgorodu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC